Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • awesome light(9)
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-14 07:41:25

    amazing product. light are very powerfull. strong fixation. remote button extra. i recommand thanks banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-04 12:12:06

    Alles bestens funktioniert und ist einwandfrei. Gerne wieder! Schon die 3. Lampe einfach unschlagbar. Beleuchtung wie Autoscheinwerfer.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    GACIRON 1600 LM

    2017-12-01 05:16:48

    Супер крута фара. Світить просто чудово. Якісно зібрана, нічого не люфтить. Я задоволений, рекомендую до покупки

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good price and powerful brightness.

    2017-10-09 01:03:40

    Forget about 10000Lumens 3*Cree T6 or 5000Lumens Cree XM-U2 i ever had. This light is so powerful than that, my bike not look mess with wire and battery pack any more.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    GACIRON 1600 LM

    2017-12-01 05:08:46

    Фара просто супер. Світить дуже яскраво. Якістю задоволений. Рекомендую до покупки

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Very nice headlight

    2017-10-27 05:06:08

    Received it yesterday and tried it on my race bike for 3 hours. Used it in different setting by the remote. That is very handy, you do not have to move the arm to the headlight. Just keep the hands on the steeringwheel. Running time of the light was also very good!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    gaciron 1600

    2017-10-24 07:04:06

    super światło. nie spodziewałem ske az tak dobrego wykonania. polecam wszystkim

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    luce led bicicletta

    2017-10-19 13:58:57

    ok ottima ad un prezzo onesto. da verificare la durata delle batterie. luce molto potente

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-23 03:31:53

    Ürün fiyatı yüksek olsa da normal ışıklara göre güçlü ışık ve sağlam bir yapısı var. Parasal imkanınız varsa tavsiye ederim.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-15 03:18:56

    schnelle Lieferung (1 Woche), hervorragend verarbeitet, perfektes Licht.

    Komentarze
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>