Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Chrupiący, mały i potężny dźwięk! Szybka dostawa i bez awarii, idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2020

    Pierwszy raz kupiłem to i to było dobre doświadczenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dobra cena, jakość dźwięku uczciwa, ale za taką cenę jestem z niej zadowolony. Chciałbym kupić ponownie i polecić przyjacielowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dziala nawet dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Bardzo kompaktowa i przydatna funkcja odbiornika BT, a wyjście audio jest w miarę dobre z głośnikami o standardowych rozmiarach. Sterowanie jest trochę niezręczne w użyciu. Odbiór radia FM jest całkiem dobry, chociaż programowanie kanałów jest bardzo niewygodne i fałszywe stacje (hałasy), które zostały przechwycone podczas skanowania, nie mogą zostać usunięte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Dotarło ok. Jednak dźwięk był okropny, rodzaj głośnego szumu, nawet na zasilaczu prądu stałego. Otworzyłem walizkę i znalazłem jeden z kondensatorów raczej chwiejnych. Myślę, że jedno z połączeń w tym modelu elektrolitycznym było luźne, więc wygięło go ostrożnie do tyłu i zamknęło sprawę. Testowałem go na USB i dźwięk był bardzo dobry. Może później wymienię tę część. Ogólna jakość zbudowana wydaje się lekka, ale nawet tuner FM odebrał około 30 stacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Byłem zdumiony, jak dobrze działa ten mały wzmacniacz stereo. Podłączyłem go do dużych głośników scenicznych i odtwarzałem muzykę mp3 głównie z pendrive'a. Doskonałe audio i dobra głośność. Część radia FM działa dobrze. Używałem funkcji bluetooth do odtwarzania muzyki z telefonu i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Bluetooth bardzo reaguje, odpowiednia moc Szkoda, że nie ma silnej kontroli Rozwiązane przez majsterkowanie pasywnym Baxandalem na rdzeniu RCA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Chociaż muszę dodać adapter mocy i głośniki, ta mała rzecz jest w stanie wycisnąć naprawdę niesamowitą moc i mocny głos, który jest całkiem dobrej jakości bez zniekształceń. Wzmacniacz wart twoich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 548
    • Ft16 264
    • Ft8 186
    • Ft5 238
    • Ft5 566
    • Ft17 021
    • Ft15 819
    • Ft5 670
    • Ft6 548
    • Ft3 436
    • Ft29 479
    • Ft22 927
    • Ft9 169
    • Ft17 358
    • Ft8 841
    • Ft19 651
    • Ft16 376
    • Ft13 332