Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2321)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(2321)
    • 5 Star(2171)
    • 4 Star(119)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Byłem pod wrażeniem jakości produktu. Zarówno rozdzielczość, jak i jakość obrazu są bardzo dobre, podobnie jak łatwość obsługi i przenośność sprzętu. Jestem zadowolony i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Доставка обещана 4-6 дней, а приехало за 15 дней... ну как бы совсем не хорошо. Но сам товар ок, поетому и отзыв со всеми звёздами.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Dobry mały mikroskop z dobrą rozdzielczością. Przetestuję go do spawania CMS. Chciałbym sprawdzić, czy jest to naprawdę skuteczne w takiej precyzyjnej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przybyło dzisiaj, z 20 dni pracy, 7 oprócz obiecanej.Doskonały produkt wykończeniowy i 4.2" obraz jak reklamowany, łatwy do montażu z kluczowym produktem towarzyszącym.Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tego przedmiotu, muszę przyznać, że zaryzykowałem, by móc zrobić to, co chciałem. Pracować z płytami PCB itp. jako inżynier komputerowy. Kiedy testowałem go na tuszu na kartce papieru, pokazał mi nie tylko linie i skazy tuszu, ale także skład papieru. Powiedzieć, że jestem z tego zadowolony, to niedomówienie. Polecam ten produkt bez dwóch zdań i dostawa w sklepie była na czas i dobrze zapakowana. Polecam ten sklep bez obaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Nieźle. Obraz jest dość jasny, nie cały rozmyty. Koło przewijane z przodu dostosowuje obraz, ten z boku jest dla światła, co jest trochę dziwne dla mnie, ale działa. Nie namieszałem we wszystkich ustawieniach, bo działa tak jak dla mnie. Miałem problem z ustaleniem daty pobytu na czas. „Rozumiałem" musiałem przytrzymać przycisk zasilania, dopóki go nie wyłączył. Wystarczy wcisnąć ok ruchy do następnego slotu czasowego, aby dostosować i menu jest tylko przyciskiem wstecznym. Nie podoba mi się wtyczka. Lepsze to niż nic i robi swoje. Jednak będę używał jednego ze swoich. Poza tym, jestem teraz zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Mam ten produkt szybko (3-4 dni). Całkiem dobra jakość. To działa dobrze. Bardzo polecam ten mikroskop do elektroniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Jakość produktu jest odpowiednia. Sprzedaż odbyła się w porządku. Prawidłowo wiarygodny. Polecam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    To idealny produkt, jest trochę późno, ale czekałem, jest tani i wart swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Skrzynka nie jest dobra, ale nie ma żadnych uszkodzeń urządzenia. To działa. Dziękuję za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 551
    • Ft6 294
    • Ft66 281
    • Ft66 281
    • Ft21 087
    • Ft65 950
    • Ft34 133
    • Ft7 620
    • Ft53 928
    • Ft84 961
    • Ft21 871
    • Ft16 899
    • Ft32 145
    • Ft39 165
    • Ft50 915
    • Ft21 087
    • Ft20 183
    • Ft6 324