Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    looks like well made. have’t tried yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Best product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Fast delivery, bug thanks to banggood team items Rcvd but not tested yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Rozrzedzę to. Jeszcze nie próbowałam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • robVIP3
    NL
    22/12/2021

    1year ago i bought one when i use it as switch iget an answer "relay on". the 2 i bought this year it works perfect but i get no answer what is the matter?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Świetny produkt, zawsze działa za pierwszym razem. Zainstalowałem wiele takich w różnych miejscach w RPA. Przybyli na czas i nieuszkodzeni. Kurier, jak zawsze przyjacielski. Dobra robota, Buffelo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Here the manual for the Gate Controller G202:L https://cdn4.prodocs24.com/download/62ac75958c28d918120624e71c6a5fba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Hola, no puedo acceder al manual de programación, me pueden decir donde lo puedo conseguir? Gracias.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Dziękuję bardzo! Towar dotarł w odpowiednim czasie. Ustawienie i przetestowanie modułów i działają tak, jak powinny. Świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MTHVIP3
    DE
    03/05/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$14.99
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$54.04
    • US$11.49
    • US$12.69
    • US$30.44
    • US$14.99