Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2018

    But even it revolves... :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Naprawdę dobry produkt, użyłem go z esp32 do monitorowania zużycia wody w mojej łazience.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    just as ordered

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2019

    Bon produit. Cependant comme précisé sur les caractéristiques, résultats imprécis en dessous de 1L/m. a noter Egalement que c'est fiable si il y a un minimum de pression.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2017

    This is an inline flow sensor that has a mini turbine internally. Build quality is good, have yet to have any problems with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Dobrze zapakowane i dobrej jakości. Jest znacząco mały, ale działa cuda w moim układzie hydroponicznym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Badane: działa dobrze przy przepływach większych niż 1,5L/min. Nie należy spodziewać się, że ważny środek wynosi poniżej 1L/min (jak podano w opisie produktu).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    Works fine, found about 440 pulses per liter, going to use it for my Camper-Automation

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    Unfortunately this order came to me with huge delay I don't know why it took almost 2 months to come in my hands!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2018

    I expected standard hose coupling but the actual size is about half. Still a good purchase considering the price paid.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 399
    • Ft2 772
    • Ft9 619
    • Ft4 806
    • Ft5 444
    • Ft6 287
    • Ft2 945
    • Ft16 659
    • Ft4 066
    • Ft7 033
    • Ft4 066
    • Ft18 261
    • Ft5 380
    • Ft6 085
    • Ft9 930
    • Ft10 728
    • Ft12 580
    • Ft2 958