Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2022

    Mikroskop jest doskonały! Ma dużą wysokość do pracy i do spawania. Polecam. Ale przy użyciu cyfrowego zoomu format wideo pozostaje na pierwszym miejscu. Szczegół, ale zaskakuje. W przeciwnym razie powiększenie jest bardzo dobre dla mikroelektroniki. Z drugiej strony, strona bangood jest kiepska do zamieszczania zdjęć, szkoda dla ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Bardzo ladny produkt. Ledy zasilają się na osobnych adapterach. Usuń teraz wejście micro usb. Ledler jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Otrzymałem paczkę w dobrym stanie. Jestem bardzo zadowolony z mikroskopu. Ma dobre opcje powiększania, które ułatwiają mi naprawy elektroniczne. Polecam go każdemu, kto potrzebuje tej dodatkowej opcji powiększania o dobrej jakości. Rama, podstawa i wał to metal stopowy, który sprawia, że zbliżenie i wyjście. wielki produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2022

    doskonały ponownie banggood zrobił to ponownie po raz trzeci szybko dostawy nie ma problemu będzie kupić więcej towarów z mojej ulubionej strony internetowej w tej chwili sprawdzić je dla siebie wiele dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    very well received, thanks i will test it later

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Doskonała jakość. Ale jedyną negatywną stroną, że widziałem gniazdo na kartę micro SD. Kiedy po raz pierwszy próbowałem włożyć kartę SD, nie mogłem zarządzać. Ale zmusiłem się do tego nożem, który mogłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Szybko dostarczono piękny mikroskop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Very good product for electronic jobs but others also.Sharp image and good distance under the lense for working with tools.Highly recommended.But the extra side lights doesn't charge.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2022

    Doskonałe i bardzo praktyczne, szczególnie w przypadku elektroniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Szybka dostawa, dobry artykuł. dobra definicja, dobry wzrost, szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$429.99
    • US$169.99
    • US$229.99
    • US$279.99
    • US$489.99
    • US$155.99
    • US$125.99
    • US$199.99
    • US$75.99
    • US$95.99
    • US$175.99
    • US$69.99
    • US$143.99
    • US$105.99
    • US$139.99
    • US$119.99
    • US$22.99
    • US$26.99