Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(34)
    • 5 Gwiazda(32)
    • 4 Gwiazda(1)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2023

    Nie przyjechali przez dwa dni, ponieważ powiedzieli, że przyjdą, a dzisiaj znalazłem dwóch kierowców, którzy ze mną grają, dobry sudański kierowca dał mi dziś odczyt. Jestem bardzo szczęśliwy. Sudańscy kierowcy są bardzo dobrzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2023

    Niesamowita żywotność baterii, bardzo dobry dźwięk. Działa również z moim ty kijem przeciwpożarowym. Jak również mój telefon. Brilliant tech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2023

    Przybyło ponad tydzień wcześniej. Pojemność baterii jest ładna, duża i ładuje się szybko. Mój dotarł do 81%. Używałem go przez 5 dni co najmniej 6 godzin dziennie, nie przy najniższym ustawieniu dźwięku, zanim musiał zostać naładowany. Ładuje się również w ciągu kilku minut. Ten rodzaj zatyczki do uszu jest jednak dość niewygodny i stale wypada z lewego ucha, zwłaszcza gdy używam mięśni na twarzy, ale kabel powstrzymuje go przed utratą. Trzeba zwrócić uwagę, aby utrzymać go w czystości. Wyjście dźwiękowe nie jest chronione przed uchem. Pro dla tego typu jednak nie blokuje całkowicie kanału słuchowego jako silikonowego typu wtyczki, który z doświadczenia może powodować problemy z błoną bębenkową i kością uszną i może prowadzić do zawrotów głowy, jeśli jest używany przez długi czas. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, to świetny produkt z ogromną baterią i świetnym dźwiękiem, pozostaje w szyi, łatwy w obsłudze, łatwy w dotyku i znaleźć odpowiedni przycisk. Chociaż nie wiem, jak działa ta 8 ustawienie dźwiękowe, które rzekomo na tym. Ogłoszenie niskiego poziomu baterii na poziomie 25% nie jest denerwujące i nie tak częste na głos tej miłej chińskiej pani, jak na innych produktach, które napotkałem. (Maxell, czerwony sportowy zestaw słuchawkowy BT, jest okropnym produktem.) Dziękuję. /Aplikacja Bangood zawiesza się, gdy próbuję przesłać zdjęcia/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2023

    przybył przed upływem terminu 6 dni, aby być dokładnym, polecam wygodny i lekki dźwięk bardzo głośno. Po kilku dniach przychodzę skomentować baterię

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2023

    VFM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2023

    Bardzo ładne, ale wolałbym, aby to broszura w języku angielskim. Nie ma nic oprócz pustej kartki papieru po chińsku. A opakowanie jakoś uległo uszkodzeniu. Mogliby umieścić ją w twardym pudełku w tej chwili, w której zawsze walczy o dystrybucję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2023

    πολύ καλό και εύχρηστο

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2023

    Bardzo dobry Czysty dźwięk Ładna łączność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2023

    Bardzo wygodne w uchu, dobry ton i odbiór. Lekkie i pasuje na szyję z komfortem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Cicetta
    IT
    04/01/2024

    Sufficienti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$26.99
    • US$26.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$42.99
    • US$23.99