Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2022

    Perfekcyjny mały dron! Bardzo stabilna, bardzo mocna konstrukcja! Zrobiłem kilka modyfikacji, aby uzyskać więcej czasu lotu (3 ostrza) i 3d drukowane przedłużenia dla lepszej płynnej obsługi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Absolutnie niesamowity mały człon. Bardzo silny i bardzo stabilny. Sterowanie jest bardzo wrażliwe. Bardzo imponujące jak na cenę. Przybyli wcześniej niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Bardzo wrażliwy i szybki mały dron. Dobrze nauczyć się kontrolować lot przepustnicy lewy tryb 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    très bien pour le prix asser performant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Jako symulator dla początkujących, świetnie. Obrona jest dobra, nie boi się ciosów. Sprzedawca jest sumienny. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LexVIP1
    BR
    16/11/2021

    Jeszcze tego nie testowałem, ale wygląda całkiem fajnie. Chciałbym wiedzieć, jak kupić więcej baterii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Niesamowite. Jeden z najlepszych dronów kiedykolwiek zakupiono w tej cenie. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Świetny dron dla nowicjuszy, aby nauczyć się kontrolować drona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Doskonała obsługa, dron jest bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.00
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$179.99
    • US$79.99
    • US$429.00
    • US$12.99
    • US$429.00
    • US$15.99