Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(5)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2021

    Zły zakup, a nie to, co widać na zdjęciu, załączam zdjęcia, zrobię kilka zdjęć i pójdę do śmieci.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Podobają mi się kolory i kolory... Spodziewałem się prezentu, 🤔

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2022

    Niestety nie ma instrukcji obsługi, ale bardzo gustowne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Nie pasuje do opisu. Nie jest animowany. Pochodzi z 4x luzem led prądy o różnych kolorach. Każdy sznurek musi mieć baterie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VipVIP2
    ES
    12/01/2022

    Witaj, światło box nie działa i nie ma ruchu. Wysyłam zdjęcia z włącznikiem skrzynki, ale nie włącza się. Żądanie zapłaty lub zamiany przez inną w idealnym stanie działania. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Dekoracja stali niskiej jakości i bardzo najniższej jakości diody świetlne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Podobnie jak w przypadku niektórych innych recenzji. Mój też nie jest animowany i nie ma instrukcji. Zasadniczo są to dwa arkusze wycinanego metalu i 4 zasilane baterią led światła sznurkowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • david
    GB
    15/03/2022

    Bardzo rozczarowany tym, otrzymałem metalową ramę z podstawką i cztery różne kolorowe led light struny! Nie oczekuj zbyt otrzymywać to, co widzisz na filmie, ponieważ nie jest to nic takiego!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$9.41
    • US$12.62
    • US$5.63
    • US$17.59
    • US$14.54
    • US$11.54
    • US$25.40
    • US$5.63
    • US$12.99