Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(309)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(309)
    • 5 Star(295)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2019

    This dongle is easy to setup and use. It is more convenient than connecting the radio to the computer via a USB cable. Instructions are easy to follow. Works great with Liftoff!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    Viene con unas instrucciones muy claras y el dispositivo es original, de buena calidad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2019

    Va muy bien. Le instale el firmware LBT y a la primera. Buen Producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Działa bardzo dobrze na laptopie i symulatorze Liftoff, problem ze sterowaniem jest na Freerider, ale może jakoś to naprawię. Działa na PS 4 i symulatorze DCL The Game. Ogólnie bardzo polecam, wygoda w użytkowaniu, bez kabli. Mam Radiomaster TX16S i binduje się z FrSky usb. symulator (D16) bez problemu. Produkt wart swojej ceny. Gorąco polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Przyszło do mnie z fw fcc zamiast europejskiego LBT. Mam europejskiego pilota LBT Taranis x9 lite i nie połączył się ze mną. Musiałem uaktualnić oprogramowanie firmware na xsr-sim z LBT, ściągając je z oficjalnej strony... Szybka i łatwa procedura (10 minut). Pendrive musi być zdemontowany, a druty dwulicowe muszą być podłączone do zdalnego sterowania. Działa doskonale, gdy jest używany na prędkościomierzu natychmiast rozpoznanym i skonfigurowanym. Stosowany również w AeroFly RC 8. Najpierw musisz skonfigurować pilota. Przed próbą połączenia z pilotem sprawdź wersję fw obu. Pilot musi być skonfigurowany w trybie D16. To dodatek jest niezbędny do treningu, nawet w dni, kiedy warunki pogodowe uniemożliwiają wyjście na lot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Szybki odbiór - Zgodnie z opisem. Doskonale działa z symulatorem typu LiftOff. Po prostu opuszcza kurs na kuksańca. Bardzo zadowolony z usług Banggood do tej pory, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Akcesoria naprawdę bardzo przydatne. To bardzo proste w moim Radiomasterze TX16S. Wtedy symulacja może być kontrolowana bez połączenia radia z komputerem za pomocą kabla. To wolność! :) I działa doskonale nawet oddalając się o kilka metrów. Jest idealny do treningu w zimie lub kiedy jest brzydki na zewnątrz... I w okresie zamknięcia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    USB Dongle bardzo wygodne do połączenia w kilka sekund z komputerem z pilotem. Osobiście używam go z Tx12 z symulatorem startowym i ai. Żadnego PB z. Polecam bez wahania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Idealnie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jeszcze nie brałam. W dobrym stanie i przybył wcześniej niż się spodziewano. Jeszcze raz dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 754
    • Ft4 356
    • Ft3 629
    • Ft57 381
    • Ft18 238
    • Ft31 447
    • Ft52 100
    • Ft6 601
    • Ft4 085
    • Ft17 794
    • Ft5 809
    • Ft144 667
    • Ft198 132
    • Ft21 792
    • Ft18 521
    • Ft7 988
    • Ft59 752
    • Ft19 247