Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/06/2021

    Przybył w dobrym porządku!!Niezła wartość i nie może się doczekać, aby się podłączyć i czołgać w nocy!!Dziękuję Banggood!!! 👍💯🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Actually violet in colour but that suits this car, thankfully. Lights are 3v so I'm running them in series from my 6v BEC. Needed protecting from the elements so I applied a shallow dome of hot glue to each, then heated them with hot air gun as I installed them in the wheel arches for a perfect fit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2019

    Running at 6v (bypassing the plugs and running both pairs in series from 6v bec), their output is violet, which suits this truck but is not what you would usually want. Rock lights should ideally be a warm yellow, or even cool white ok. This close to being blue, they aren't so good. They work fine and look cool, but they're not what you'd expect. Happy enough I guess.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    Envio todo correcto, iluminación led de paso de ruedas para traxxas Trx4. Encajan perfecto en los huecos, buen producto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    macht was es soll...durch Wasser würde ich mit dem Fahrzeug nie fahren. daher wird nur die Leuchtkraft bewertet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo szczęśliwy dostał 8 zamiast 4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Pasuje do dobrego i jasnego światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Wszystko zgodnie z opisem. To jest zestaw ośmiu LED's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Będzie ładnie pasować do mojego TRX4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Juist passend idzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,115
    • Ft7,803
    • Ft10,178
    • Ft18,323
    • Ft5,766
    • Ft3,391
    • Ft14,251
    • Ft2,157
    • Ft37,328
    • Ft3,391
    • Ft3,082
    • Ft2,465
    • Ft12,029
    • Ft3,051
    • Ft2,373
    • Ft10,795
    • Ft11,536
    • Ft3,051