Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7322)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(7322)
    • 5 Star(7109)
    • 4 Star(170)
    • 3 Star(25)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Mały, tani i doskonały odbiornik dla dronów Tiny Whoop (ale także 5 cali, które nie potrzebują długiego zasięgu). Niestety, zawsze mam problemy ze stabilnością sygnału, których nie mogę rozwiązać. XM przechodzi do faulsafejQuery1113043611417701564226 _16164333311633, co nie jest w przypadku całkowitego usunięcia anten z odbiornika. To doprowadziło mnie do tego, że preferuję XM bez anten, gdy korzystam z niego w domu lub w ogrodzie. Usunięcie anteny ma mniejszy zasięg, ale mogę latać blisko bez problemów.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Ten odbiornik jest naprawdę świetny, mam kilka na wykałaczkach i działają cuda. Jego zasięg jest wystarczający dla tego rodzaju drona. Brakuje tylko telemetrii, ale w tej cenie jest więcej niż doskonały. Właśnie poleciłem 3 na promocje. To bardzo dobry stosunek do ceny, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Małe i zwarte. Testowany z 16 kanałowym modułem demux zamówionym od Ali, działa idealnie. Uwaga: Działa tylko bios z 2017 r. Pozostałe nie wiążą się, więc pobierz tylko bios z 2017 roku i uaktualnij z nim. Sprawdź także stabilność zasilania. Jeśli podłączenie zasilania jest niestabilne, odbiornik się odwiąże, a następnie ponownie się odwiąże, gdy moc stanie się ponownie stabilna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Szybka dostawa, zapakowana w antystatyczną torbę. Nie sprawdziłem tego. Deska jest pokryta lakierem dielektrycznym. Anteny ustawione przez specjalny konwój.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przedmiot dotarł bez uszkodzeń w zamkniętym antystatycznym worku. Wgra nowe informacje, jak tylko skończę montaż i testy. Jest to jeden podręcznik od producenta, całkiem prosty. Logistyka w Portugalii przełożyła dostawę pakietów z powodu przeciążenia systemu pocztowego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobrej jakości silne połączenie... Odległość kontrolna: pełny zasięg około 1,5km, ale dla podstawowego hobby 400-800-1000metr to więcej niż wystarczy, ale odbiór jest bardzo stabilny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Klasyczny odbiornik Frysky'ego. Ostatnio mam problemy ze stabilnością sygnału. Nie wiem, czy miałem pecha z nieco wadliwym produktem, czy są problemy z firmwarem.(?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Bardzo małe i lekkie, całkiem. Wiedziałem, że to miniaturowy odbiornik, ale to był jeszcze mniej ))) Jak na razie jakość jest doskonała, ale jeszcze nie przetestowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobry odbiornik budżetu. złącze anten jest bardzo słabe, a jeśli podatek jest zbyt blisko anteny odbiornik nie będzie działać (muszą być w odległości około 1m od siebie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    la utilizzo con la mia radiomaster sul tinyhawk 2 freestyle e non ho dovuto flashare nulla. avevo pero aggiornato il modulo multiprotocollo della radio un paio di mesi fa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 961
    • Ft31 444
    • Ft15 887
    • Ft4 537
    • Ft8 320
    • Ft52 409
    • Ft42 582
    • Ft4 537
    • Ft4 537
    • Ft15 887
    • Ft9 834
    • Ft18 669
    • Ft7 184
    • Ft14 751
    • Ft5 893
    • Ft3 024
    • Ft206 370
    • Ft85 167