Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7270)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(7270)
    • 5 Star(7062)
    • 4 Star(167)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Mały, tani i doskonały odbiornik dla dronów Tiny Whoop (ale także 5 cali, które nie potrzebują długiego zasięgu). Niestety, zawsze mam problemy ze stabilnością sygnału, których nie mogę rozwiązać. XM przechodzi do faulsafejQuery1113043611417701564226 _16164333311633, co nie jest w przypadku całkowitego usunięcia anten z odbiornika. To doprowadziło mnie do tego, że preferuję XM bez anten, gdy korzystam z niego w domu lub w ogrodzie. Usunięcie anteny ma mniejszy zasięg, ale mogę latać blisko bez problemów.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Ten odbiornik jest naprawdę świetny, mam kilka na wykałaczkach i działają cuda. Jego zasięg jest wystarczający dla tego rodzaju drona. Brakuje tylko telemetrii, ale w tej cenie jest więcej niż doskonały. Właśnie poleciłem 3 na promocje. To bardzo dobry stosunek do ceny, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Małe i zwarte. Testowany z 16 kanałowym modułem demux zamówionym od Ali, działa idealnie. Uwaga: Działa tylko bios z 2017 r. Pozostałe nie wiążą się, więc pobierz tylko bios z 2017 roku i uaktualnij z nim. Sprawdź także stabilność zasilania. Jeśli podłączenie zasilania jest niestabilne, odbiornik się odwiąże, a następnie ponownie się odwiąże, gdy moc stanie się ponownie stabilna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Szybka dostawa, zapakowana w antystatyczną torbę. Nie sprawdziłem tego. Deska jest pokryta lakierem dielektrycznym. Anteny ustawione przez specjalny konwój.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przedmiot dotarł bez uszkodzeń w zamkniętym antystatycznym worku. Wgra nowe informacje, jak tylko skończę montaż i testy. Jest to jeden podręcznik od producenta, całkiem prosty. Logistyka w Portugalii przełożyła dostawę pakietów z powodu przeciążenia systemu pocztowego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobrej jakości silne połączenie... Odległość kontrolna: pełny zasięg około 1,5km, ale dla podstawowego hobby 400-800-1000metr to więcej niż wystarczy, ale odbiór jest bardzo stabilny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Śledź długi 42 dni, życie to Luther. Dzięki Bogu wszystko jest całe i działa. Bardzo brakuje cieplnego psychiatry. Jakość na wysokości, bardzo mała i lekka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Klasyczny odbiornik Frysky'ego. Ostatnio mam problemy ze stabilnością sygnału. Nie wiem, czy miałem pecha z nieco wadliwym produktem, czy są problemy z firmwarem.(?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Bardzo małe i lekkie, całkiem. Wiedziałem, że to miniaturowy odbiornik, ale to był jeszcze mniej ))) Jak na razie jakość jest doskonała, ale jeszcze nie przetestowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobry odbiornik budżetu. złącze anten jest bardzo słabe, a jeśli podatek jest zbyt blisko anteny odbiornik nie będzie działać (muszą być w odległości około 1m od siebie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 917
    • Ft9 852
    • Ft30 341
    • Ft8 759
    • Ft4 378
    • Ft30 341
    • Ft8 028
    • Ft7 662
    • Ft4 011
    • Ft5 471
    • Ft6 568
    • Ft8 028
    • Ft5 471
    • Ft14 220
    • Ft25 283
    • Ft4 422
    • Ft58 788
    • Ft6 932