Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7383)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(7383)
    • 5 Star(7164)
    • 4 Star(172)
    • 3 Star(27)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Mały, tani i doskonały odbiornik dla dronów Tiny Whoop (ale także 5 cali, które nie potrzebują długiego zasięgu). Niestety, zawsze mam problemy ze stabilnością sygnału, których nie mogę rozwiązać. XM przechodzi do faulsafejQuery1113043611417701564226 _16164333311633, co nie jest w przypadku całkowitego usunięcia anten z odbiornika. To doprowadziło mnie do tego, że preferuję XM bez anten, gdy korzystam z niego w domu lub w ogrodzie. Usunięcie anteny ma mniejszy zasięg, ale mogę latać blisko bez problemów.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Małe i zwarte. Testowany z 16 kanałowym modułem demux zamówionym od Ali, działa idealnie. Uwaga: Działa tylko bios z 2017 r. Pozostałe nie wiążą się, więc pobierz tylko bios z 2017 roku i uaktualnij z nim. Sprawdź także stabilność zasilania. Jeśli podłączenie zasilania jest niestabilne, odbiornik się odwiąże, a następnie ponownie się odwiąże, gdy moc stanie się ponownie stabilna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Szybka dostawa, zapakowana w antystatyczną torbę. Nie sprawdziłem tego. Deska jest pokryta lakierem dielektrycznym. Anteny ustawione przez specjalny konwój.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Klasyczny odbiornik Frysky'ego. Ostatnio mam problemy ze stabilnością sygnału. Nie wiem, czy miałem pecha z nieco wadliwym produktem, czy są problemy z firmwarem.(?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Przyszedł szybko z magazynu CZ, ale jeszcze nie spróbowałem. Mam nadzieję, że zadziała. Zamontowano już drona, ale wciąż czekamy na kontrolera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Dostałem ten odbiornik dla jego rozmiaru i muszę powiedzieć, że w pełni spełnia moje potrzeby... Przybyte zapakowane dobrze wewnątrz antystatyczne opakowanie... Jasne instrukcje i stopy i antena w cenie... bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dobry odbiornik budżetu. złącze anten jest bardzo słabe, a jeśli podatek jest zbyt blisko anteny odbiornik nie będzie działać (muszą być w odległości około 1m od siebie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    la utilizzo con la mia radiomaster sul tinyhawk 2 freestyle e non ho dovuto flashare nulla. avevo pero aggiornato il modulo multiprotocollo della radio un paio di mesi fa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Kupiłem ten produkt, ponieważ nie dostałem jego braciszka (FrSky Ultra Light XM), a prawda jest taka, że jest bardzo mały, można go umieścić w wielu urządzeniach. Dotarcie do Hiszpanii zajęło 18 dni. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobrze, spróbuj z Taranisem QX7

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$74.99
    • US$21.99
    • US$159.99
    • US$8.07
    • US$18.90
    • US$33.34
    • US$115.00
    • US$9.23
    • US$33.99
    • US$16.46
    • US$189.99
    • US$35.99
    • US$103.49
    • US$23.99
    • US$195.99
    • US$21.99
    • US$16.99
    • US$17.31