Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7133)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(7133)
    • 5 Star(6935)
    • 4 Star(161)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Ten odbiornik jest naprawdę świetny, mam kilka na wykałaczkach i działają cuda. Jego zasięg jest wystarczający dla tego rodzaju drona. Brakuje tylko telemetrii, ale w tej cenie jest więcej niż doskonały. Właśnie poleciłem 3 na promocje. To bardzo dobry stosunek do ceny, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Małe i zwarte. Testowany z 16 kanałowym modułem demux zamówionym od Ali, działa idealnie. Uwaga: Działa tylko bios z 2017 r. Pozostałe nie wiążą się, więc pobierz tylko bios z 2017 roku i uaktualnij z nim. Sprawdź także stabilność zasilania. Jeśli podłączenie zasilania jest niestabilne, odbiornik się odwiąże, a następnie ponownie się odwiąże, gdy moc stanie się ponownie stabilna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Mały, tani i doskonały odbiornik dla dronów Tiny Whoop (ale także 5 cali, które nie potrzebują długiego zasięgu). Niestety, zawsze mam problemy ze stabilnością sygnału, których nie mogę rozwiązać. XM przechodzi do faulsafejQuery1113043611417701564226 _16164333311633, co nie jest w przypadku całkowitego usunięcia anten z odbiornika. To doprowadziło mnie do tego, że preferuję XM bez anten, gdy korzystam z niego w domu lub w ogrodzie. Usunięcie anteny ma mniejszy zasięg, ale mogę latać blisko bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Odbiornik Frisky XM Micro D16 SBUS Full Range jest bardzo mały i łatwo zmieści się w małych dronach. Pakiet jest wyposażony w odbiornik, instrukcję obsługi i złącza, które mogą być przylutowane do odbiornika, aby ułatwić zamontowanie wtyczki. Doskonale działa z moim radiem Taranis QX7. Odbiornik Frisky XM Micro D16 SBUS Full Range jest bardzo mały i łatwo zmieści się w małych dronach. Pakiet je z odbiorcą, instrukcją obsługi i złączami, które mogą być przyspawane do odbiornika, aby ułatwić wtykanie. Doskonale działa z moim radiem Taranis QX7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Szybka dostawa, zapakowana w antystatyczną torbę. Nie sprawdziłem tego. Deska jest pokryta lakierem dielektrycznym. Anteny ustawione przez specjalny konwój.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przedmiot dotarł bez uszkodzeń w zamkniętym antystatycznym worku. Wgra nowe informacje, jak tylko skończę montaż i testy. Jest to jeden podręcznik od producenta, całkiem prosty. Logistyka w Portugalii przełożyła dostawę pakietów z powodu przeciążenia systemu pocztowego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobrej jakości silne połączenie... Odległość kontrolna: pełny zasięg około 1,5km, ale dla podstawowego hobby 400-800-1000metr to więcej niż wystarczy, ale odbiór jest bardzo stabilny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Śledź długi 42 dni, życie to Luther. Dzięki Bogu wszystko jest całe i działa. Bardzo brakuje cieplnego psychiatry. Jakość na wysokości, bardzo mała i lekka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Terminowa dostawa, produkt zgodny z wymogami i dobrze chroniony podczas dostawy. Mały nadajnik, który bardzo dobrze pasuje do mojego Tyro 79.. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Klasyczny odbiornik Frysky'ego. Ostatnio mam problemy ze stabilnością sygnału. Nie wiem, czy miałem pecha z nieco wadliwym produktem, czy są problemy z firmwarem.(?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,795
    • Ft5,070
    • Ft35,804
    • Ft8,949
    • Ft2,086
    • Ft6,923
    • Ft8,650
    • Ft29,836
    • Ft34,013
    • Ft1,489
    • Ft21,183
    • Ft5,965
    • Ft16,408
    • Ft53,707
    • Ft59,675
    • Ft2,086
    • Ft20,586
    • Ft2,384