Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good receiver(83)
  • great receiver(44)
  • fast shipping(24)
  • good product(24)
  • excellent receiver(23)
  • good price(20)
  • good range(13)
  • good quality(11)
  • good rx(11)
  • great price(7)
  • Wszystkie recenzje(770)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-08 09:55:44

    Arrived very fast from banggood..within 10 days..!! the most solid rx to work with jumper t16..2km with 68 rssi..!!! never glitch never have telemetry lost..and also can do redundancy with jumper R1 rx..yaaa it can sync..!! give u a lot of telemetry reading..demm nice

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-15 00:36:15

    It's original frsky receiver, It has sbus input but no bind cable. I dont know how to binding frsky receiver, I will firstly use. when I test this receiver's range, I will write here.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-01 02:10:30

    The best FrSky reciver for big planes👍 I love the sport function becuse you can hook up voltage and current sensors👍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-27 06:50:08

    arrivato tutto oggi pomeriggio ! davvero contento di questi prodotti ! consiglio a tutti !

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-28 03:17:35

    Отлично! Очень быстро не смотря на короновирус!! с виду очень похоже на оригинал! бенгуд вроде никогда не подводил! рекомендую!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-01 04:38:49

    teşekkürler banggood çok hızlı ve sağlam geldi

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-30 08:40:20

    Wonderful Rx from Frsky. It's my 6th X8R. As I use EU Tx I have had to flash it without any problem. Used in glow, electric planes and gliders with frsky variomerer

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-24 14:35:22

    всё отлично дошло. пока не провеоял. пакет был вскрыт и пломбы были сорваны. притензий нет . продавца советую

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-25 09:02:14

    chegou certinho, agora preciso testar para comprovar o funcionamento. Obrigado Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-23 12:51:53

    Пришло быстро в обычном пакете. Без повреждений. Похоже на оригинал. Еще не проверил.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 77  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>