Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(378)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(378)
    • 5 Star(356)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Najlepsze radio na świecie. Nie wyglądaj jak nowy. Może pudełko było otwarte wcześniej.. Ale wszystko jest w porządku, ładna paczka i szybka wysyłka. Używam dużo z symulatorem, Kabel USB jest krótki, ale działa bardzo dobrze, w Steam, grasz na symulatorze Liftoff, po prostu podłącz i odtwarzaj! I jest bardzo imponujące! Jeśli chcesz mieć długi zasięg, kup też moduł R9M, pasuje poprawnie do radia i jest tylko podłącz, zwiąż i leć. Radio ma bardzo dobrą i wysokiej jakości walizkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Посылка пришла быстро, за что спасибо. Но на упаковке и на кейсе имеется повреждение. Сам продукт видимых повреждений не имеет. Работоспособность пока не проводил, жду заказанный у Вас же аккумулятор. И ещё вопрос, крючок-балансир для ремня не должен складываться? Мне пришёл не складывающийся.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • secuedi
    RO
    19/02/2021

    Produkt jest bardzo dobrej jakości. Dobre wykończenie z wyjątkiem rysy na szklanym ekranie ochronnym (tylko kilka). Fresk lepiej założy jakiś szklany ochraniacz na ekran. Uszczelki Frsky nie były zbyt dobrze przyklejone, ale produkt wygląda na nietknięty. Podoba mi się niebieski kolor. Mojej dziewczynie smakowało 😂.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Idealnie. Przekaźnik zmienił już tryb 2 na tryb 1 i przebłysnął do bieżącego otwartego TX firmware, jeśli chodzi o wszystko bez problemów. Jednak pierwszy test jest nadal w toku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Radio frsky przybyło po dwóch tygodniach od zakupu, uważamy, że w środku były dni wakacji naturalizacji. Bardzo dobre radio. Zaczynamy od materiałów: wysokiej jakości materiałów budowlanych, dobrych i solidnych tworzyw sztucznych. Wszystkie przyciski są dobrze spawane i mają dobry magazynek. Wersja SE 2019 jest zainstalowana wraz z zaktualizowanymi przełącznikami i złączami kardanu czujnika hali M9 oraz z dodatkiem funkcji bezprzewodowego trenera PARA, która jest kompatybilna z aplikacją FrSky Free Link i S. Protokół komunikacyjny ACESS obejmuje 24 kanały o szybszym tempie bitowym i niższym utajeniu z szybkim interfejsem modułu cyfrowego. Wraz z nową funkcją analizy widma dodano do oprogramowania OpenTX, możesz teraz kontrolować fale radiowe pod kątem hałasu RF. Pamiętaj, że radio nie ma baterii. Musisz kupić lipo lub 2s lub 3s bardzo tanio. Ale gęstość komory akumulatorowej. W obiegu jest wiele baterii zbudowanych specjalnie dla tego przedziału. Testowano zarówno moduł zewnętrzny R9m, jak i Crossfire TBS. Żadnych problemów i żadnych zmian. Co powiedzieć o tym radiu na zakończenie? Radio wciąż na wysokim poziomie, wśród najlepszych w obiegu. Szczególnie dla nas, którzy latają z DRONI FPV. Ale nadal jest to uniwersalne radio, które może być używane dla każdego modelu. Polecam 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Najlepszy z najlepszych, nic lepszego do wyboru do latania. Wiele funkcji, które muszę się teraz nauczyć, ale bardzo silne uczucie i bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Ładna, poręczna walizka, wszystko działa w porządku. Niektóre umiejętności programowania opentx do nauki i jestem gotowy do pracy. Ładowania baterii tx 2s podczas podłączania do pc do programowania modelowego lub latania w symulatorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Dostarczenie trwało trochę dłużej niż się spodziewaliśmy. Paczka dotarła w dobrym stanie. OpenTX 2.3.0 załadowany w fabryce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, który polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Pakiet dostarczany bardzo szybko również z Święta Bożego Narodzenia. Doskonała jakość produktu i doskonała usługa dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft83 544
    • Ft4 085
    • Ft28 302
    • Ft35 318
    • Ft20 754
    • Ft36 479
    • Ft53 462
    • Ft66 108
    • Ft29 245
    • Ft20 125
    • Ft14 464
    • Ft31 236
    • Ft31 447
    • Ft11 319
    • Ft2 538
    • Ft18 159
    • Ft59 752
    • Ft151 108