Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(392)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(392)
    • 5 Star(369)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/07/2021

    Посылка пришла быстро, за что спасибо. Но на упаковке и на кейсе имеется повреждение. Сам продукт видимых повреждений не имеет. Работоспособность пока не проводил, жду заказанный у Вас же аккумулятор. И ещё вопрос, крючок-балансир для ремня не должен складываться? Мне пришёл не складывающийся.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Do Grecji dotarł w niecałe 3 tygodnie. Pakiet wydawał się w porządku, ale ekran przyszedł z kilkoma małymi zadrapaniami, nic poważnego... ale prawdopodobnie nie był to nowy, aby połączyć pasek na szyję przyszedł już zmontowany (zdjęcia są po tym, jak go zabrałem, aby spakować go ponownie, gdy czekam na baterie, aby przyjść jeszcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • secuedi
    RO
    19/02/2021

    Produkt jest bardzo dobrej jakości. Dobre wykończenie z wyjątkiem rysy na szklanym ekranie ochronnym (tylko kilka). Fresk lepiej założy jakiś szklany ochraniacz na ekran. Uszczelki Frsky nie były zbyt dobrze przyklejone, ale produkt wygląda na nietknięty. Podoba mi się niebieski kolor. Mojej dziewczynie smakowało 😂.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Dostarczenie trwało trochę dłużej niż się spodziewaliśmy. Paczka dotarła w dobrym stanie. OpenTX 2.3.0 załadowany w fabryce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, który polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dobre radio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Najlepsze radio na świecie. Nie wyglądaj jak nowy. Może pudełko było otwarte wcześniej.. Ale wszystko jest w porządku, ładna paczka i szybka wysyłka. Używam dużo z symulatorem, Kabel USB jest krótki, ale działa bardzo dobrze, w Steam, grasz na symulatorze Liftoff, po prostu podłącz i odtwarzaj! I jest bardzo imponujące! Jeśli chcesz mieć długi zasięg, kup też moduł R9M, pasuje poprawnie do radia i jest tylko podłącz, zwiąż i leć. Radio ma bardzo dobrą i wysokiej jakości walizkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Najwyższej wartości dla pieniędzy, naprawdę nieco powolne dostawy, ale wszystkie przybyły w dobrym stanie, więc jest to główne podziękowania Taranis i Banggood. Radio jest wyposażone w: 2 Ochrona patyków 1 taśma 1 Skrzynka transportowa 1 kabel USB/mini USB 50 cm Ale pod warunkiem bez baterii lub ładowarki, radio to ładowanie z kablem USB dostarczone

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2019

    Really nice and good radio, ACCESS looks fine for now, no fail-safe. Waiting they release 'tones' of new features like they said. Came without SD Card nor battery but with the strap balancer. I made my own 6 cells NiMH battery pack, it fits tight. Be aware that you cannot recharge it through USB port.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Stacja jest super. Nowe Gimbal M9 są całkiem zauważalne. Dołączona jest z wersją 2. 3.0 OpenTx. Jako główny recenzent muszę powiedzieć, że nie udało mi się uruchomić Accesst D8 nawet jako wersja międzynarodowa. Dobrze, że udało mi się powiązać mojego nowego Tiny Whoop z D16 po aktualizacji. Wciąż odkrywam wszystkie możliwości stacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$25.40
    • US$159.99
    • US$299.99
    • US$19.99
    • US$32.99
    • US$17.31
    • US$215.65
    • US$8.07
    • US$62.36
    • US$169.99
    • US$103.49
    • US$23.99
    • US$35.99
    • US$195.99
    • US$21.99
    • US$16.99
    • US$18.99