Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Otrzymany szybciej niż myślałem, sprzęt nic powiedzieć wszystko działa bez zarzutu, dzięki polecam,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    To świetny nadajnik. Uwielbiam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Produkt nie jest nowy. Pakiet był nietknięty po przybyciu, ale zawartość nie miała folii ochronnej na wyświetlaczu LCD i przycisku zasilania, ale tylko na stojących podkładkach. Zobacz załączone zdjęcia. Wyświetlacz LCD jest rzeczywiście porysowany, a patyki wyglądają na wysmarowane tłuszczem. Proszę dać mi znać, jak skontaktować się z przedstawicielami po sprzedaży, aby uzyskać zupełnie nową jednostkę zamiast tego. Pozdrawiam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2019

    When FrSky released the radio there were rumors that it will end the support for Crossfire since it entered the market with a 2.3 OpenTX version that was not supporting Crossfire, but soon after that the support for Crossfire was added in the nightly builds. Also the D8 and D16 protocols support was not clear at that time, but it turned out that all X receivers will be supported so the owners of FrSky products will be able to upgrade to the new Taranis without worrying that they will need to replace the receivers on all their models or spending additional money for a module that supports those protocols. Unfortunately the support for D8 was removed and you will not be able to use the D type receives. All in all the new Taranis X9D Plus 2019 is a worthy successor of the old Taranis X9D and if you are in the market looking for your next radio, I would gladly recommend it. Now that the old Taranis is already discontinued this is one of the logical solutions especially if you are used to the form factor and Open TX based solutions. You can read more on my blog http://lll.mk/multicopter/review/taranis-x9d-plus-2019-review/

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Z mojego punktu widzenia to optymalne radio dla wszystkich artykułów rc. Jako nowy wolałem wydać coś więcej na produkt, który będzie trwał w czasie. Bardzo funkcjonalny i z czasem bardzo wygodny w zarządzaniu. Solidne wykonanie i przyjemne w dotyku (odnoszę się do sterowania) nawet jeśli dźwignie osi preferują wyższe i większe. Sprzedawany jest bez baterii i futerału. Znalazłem również zaznaczony pokaz scermo. Jednak to wszystko jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    É uma pena esse rádio não acompanhar bateria, eu sempre acho que é o minimo que deve acompanhar em todos os rádios que não são a pilha. Por favor, retornem a enviar com bateria!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Szybka wysyłka. Dobra jakość. Wiele ustawień. Bateria nie jest dołączona, polecam ten ze zdjęcia w pełni kompatybilny i odpowiedni rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Dostawa do Moskwy za 25 dni. Śledzono trop. Zestaw bez baterii określony przez sprzedającego. Paczka jest nietknięta. Sprzęt jest nowy. Sprzedawca polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    Отличное качество. Доставка до Казахстана 12 дней. Коробка и все содержимое полностью целые. Пришёл с прошивкой 2.3.0, обновился до 2.3.2 без проблем

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Dostawa na czas! Pudełko jest bardzo czyste! Kontrola radiowa nie przynosi baterii, ale jest w bardzo dobrych warunkach. 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft50 966
    • Ft31 639
    • Ft7 005
    • Ft19 865
    • Ft66 961
    • Ft200 689
    • Ft79 471
    • Ft19 110
    • Ft20 385
    • Ft31 853
    • Ft84 622
    • Ft17 836
    • Ft25 481
    • Ft30 578
    • Ft70 080
    • Ft6 620
    • Ft59 249
    • Ft20 232