Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(661)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(661)
    • 5 Star(626)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Żądza dowodzenia. Uważam, że najlepsza opcja, aby uruchomić FPV i nie musieć zmieniać się w długim czasie dowodzenia. W pewnym sensie, rozkazuję w profesjonalnej jakości dla początkujących. 100% polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Podoba mi się to RC. Jako początkujący, będziesz mi bardzo dobrze służyć. Ustawienia nie są najłatwiejsze, ale istnieje wiele wyjaśnień dostępnych na YouTube i innych stronach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Produkt jest dobry, ale przyszedł do mnie w zepsutym pudełku i plastiku też, cokolwiek go uderzyło, przyszło do porysowania sterownika, ile kosztuje to stacja i dojazd w takich warunkach.. To wielka szkoda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Naprawdę dobry produkt, mogę go naprawdę polecić, zamówiłem go z Niemiec w CZ i 2 dni później był tutaj, wysokiej jakości z dobrym opakowaniem i wyposażeniem, 5 gwiazdek na prawdziwy i dobry produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Świetny produkt, dostawa była dość szybka, zajęło 10 dni, aby dostać się do Np Brazylia i kolejne 20 dni na dotarcie do mojego adresu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Dobry nadajnik RC dla odbiorników FrSky z protokołem ACESS. Teraz możesz użyć nowego modułu Crossfire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo dobry produkt, jest to moja pierwsza stacja dla Fpv i bardzo mi się podoba. Serwis Bardzo Dobry, przybył bardzo szybko z Chin do mojego domu w Arice, Chile. Opakowanie jest idealne. Gratulacje dla chłopców i dziewcząt z Banggood, prawda jest taka, że moje zakupy całkowicie im powierzam. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Kupiłem skoczka T8SG Plus i miałem problem z załamaniem sensorów. To radio nie ma czujników hallu, ale kije czują się o wiele lepiej. O wiele łatwiej jest znaleźć wideo z pomocą dla taranis niż w każdym innym radiu. Uwielbiam to! Świetne radio startowe! Moja jedyna rada dla każdego, kto kupuje jeden, to kupić pasek na szyję razem z nim, ponieważ nie jest z nim i oczywiście nie chcesz go upuścić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Dobry nadajnik frsky, pracuje z multimodułem i z nowym modułem crossfire Lite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    gayet güzel bir şekilde elime ulaştı keşke kutudan pilleride çıksaydı 18650 lipo pil alınmalı…

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 976
    • Ft5 994
    • Ft8 993
    • Ft32 982
    • Ft40 778
    • Ft14 064
    • Ft20 687
    • Ft35 980
    • Ft2 636
    • Ft10 039
    • Ft66 117
    • Ft5 694
    • Ft5 694
    • Ft7 793
    • Ft59 819
    • Ft5 979
    • Ft4 795
    • Ft3 595