Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(703)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(703)
    • 5 Star(663)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/10/2021

    Otrzymałam paczkę w doskonałych warunkach. Radio jest przepiękne. Zamówiłem w matowej czerni. Szkoda, że nie ma baterii. Całkowicie polecam!!!🤓🤓

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Żądza dowodzenia. Uważam, że najlepsza opcja, aby uruchomić FPV i nie musieć zmieniać się w długim czasie dowodzenia. W pewnym sensie, rozkazuję w profesjonalnej jakości dla początkujących. 100% polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Do Petersburga w 14 dni!!! Mój pierwszy appa, jakość jest super, działa, nauka! Sprzedawca poleca! dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Naprawdę dobry produkt, mogę go naprawdę polecić, zamówiłem go z Niemiec w CZ i 2 dni później był tutaj, wysokiej jakości z dobrym opakowaniem i wyposażeniem, 5 gwiazdek na prawdziwy i dobry produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo dobry produkt, jest to moja pierwsza stacja dla Fpv i bardzo mi się podoba. Serwis Bardzo Dobry, przybył bardzo szybko z Chin do mojego domu w Arice, Chile. Opakowanie jest idealne. Gratulacje dla chłopców i dziewcząt z Banggood, prawda jest taka, że moje zakupy całkowicie im powierzam. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Najlepszy nadajnik! Thx banggood i Frisky!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    gayet güzel bir şekilde elime ulaştı keşke kutudan pilleride çıksaydı 18650 lipo pil alınmalı…

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Wybuch jest dobry, 👊🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Stan bardzo dobry opakowania dobry produkt =)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonałe radio dla nowicjuszy, z pewnymi modernizacjami staje się prawie profesjonalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$249.99
    • US$57.74
    • US$79.99
    • US$32.99
    • US$169.99
    • US$24.24
    • US$69.29
    • US$183.78
    • US$55.43
    • US$99.32
    • US$8.99
    • US$450.44
    • US$18.47
    • US$69.29
    • US$12.69
    • US$45.03
    • US$169.99
    • US$245.99