Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(254)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    FrSky X-Lite Pro Taranisa było tego warte, Radio przeszło moje oczekiwania. Zakupiony w GWTR Magazyn i otrzymał X-Lite Pro pod moim adresem (Pensylwania, Stany Zjednoczone) w 22 dni. Radio ma 24 ch. Radio jest wystarczająco kompaktowe z funkcjami innych radia o większej wielkości. Gimbals czują się świetnie, jest z pokrowcami gimbal, które pasują idealnie, nie wspominając o futerale ochronnym jest najwyższej jakości. Mój był wyposażony zarówno w 18500, jak i 18650 nasadek akumulatorowych, używam 18500 baterii ze względu na wygląd nasadek z 1850 (mają one większe rozmiary radia, ale nadal zmieści się w przypadku ochronnym). Podoba mi się, jak wkładają baterie w rączki Radia. Radio ma Open TX. Może używać do 32 GB karty SD. Moja ulubiona cecha to żyroskop. Mogę podłączyć to Radio do mojego Samsung Note 8 przez USB do adaptera OSG i zagrać w Freerider lub symulator lotu UAV. Albo możesz użyć na PC do treningu z symulatorem lotu. Daję ten produkt 5 z 5, do wysyłki 5 z 5 stwierdził na Banggood, że X-Lite Pro zajmie do 20 dni biznesowych, moje Radio przybyło w 22 dni (w tym dni weekendowe). Dziękuję Taranis i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    To naprawdę profesjonalistka! Uwielbiam go, mimo że na początku ciężko było mi go używać. Trochę bardziej szczegółowa instrukcja obsługi byłaby dobra.. W punktach ujemnych otrzymałem tylko 3 śruby regulacji z 4 i poleciłem go mojemu najlepszemu przyjacielowi, a on otrzymał tylko 2 śruby. Drugim negatywnym punktem jest system baterii, uważam, że jest intuicyjny i skomplikowany w zamknięciu. Na szczęście nie musisz często zmieniać baterii.. Strona frsky nie jest super na bieżąco, musisz wędrować w Internecie, aby znaleźć najnowsze wersje open tx i rx. Powiązałem go na 2 rxsr pomyślnie i przetestowałem 2 xm+ i nie udało mi się.. Wiąże się, ale transmisja jest niestabilna i bez względu na to, jakiej wersji firmware używam. Po szukaniu w Internecie, to wymagałoby wersji 2017, aby to działa.. Ponieważ xm+ nie ma telemetrii, nie zadałem sobie pytania i włożyłem je do szafy. Myślę, że problemem jest xm+, które są nieaktualne, a nie polecenie. Nawet z tymi małymi wadami, nie pozwolę im odejść. Jakość kijów jest bardzo dobra, chwyt jest świetny, zamówienie nie jest zbyt ciężkie i nie potrzebuję paska. Polecam dla tych, którzy szukają jakości i lubią chipot w pełnej regulacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Otrzymany szybko, mały format radio, z wielką przyczepnością, jest top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Znakomita jakość produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sahca
    RU
    03/02/2020

    Zamówiona z magazynu USA, paczka dotarła bardzo szybko około 15 dni do Moskwy. W porównaniu do QX7, nadajnik to mały ))). To przyjemność mieć nakładki akumulatorowe z 1850 jako prezent. Wielokrotnie pisałem do obsługi klienta z prośbą, aby umieścić je z ))), Myślę, że właśnie dostałem je od ))). Dziękuję bardzo bangood sklep. Ten sklep to najlepszy ))))!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Otrzymany w Australii szybko z Chin biorąc pod uwagę pandemię i wygląda świetnie. Jeszcze nie włączyłem. Teraz informacja, na którą czekaliście: pomimo braku możliwości wyboru przy zakupie, moja ma oprogramowanie spoza LBT (FCC, spoza UE), które jest odpowiednie dla Australii. Nie ma pojęcia o tym, że wysyłają LBT UE w wersji Twojego adresu jest w UE, ale byłoby miło, gdyby Banggood miał te informacje na stronie przedmiotu. Ponadto, pomimo tego, że jest reklamowany na Banggood jako Mode 2 to faktycznie jest bez żadnego zestawu trybów, który jest dobry, jak potrzebuję Mode 1 i teraz mogę go ustawić sam. Również darmowy prezent z rozszerzonymi nasadkami akumulatorów jest bardzo doceniany, więc wszystko dobrze dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    todo correcto la entrega bastante rapida funciona bien con el crossfire lo unico que hay que actualizar el firmware un mando muy bueno y con muchas funciones 100%100 recomendado

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2019

    旧X-Lite送信機と比べ、USB接続でのバッテリー充電対応やスイッチの追加等欲しかったモノが完全に揃った正に”完成形”となったような印象です。18650バッテリー用のカバーも付属しておりますし、ジンバルの操作感もより滑らかになっている様な気がします。日本で使う為には技適モジュールが必要になりますが、旧X-Lite送信機と同じく装着に違和感はありません。 今のところまだOpenTXがnightly build版(2.3)しか対応していないのが残念ですが、OpenTX2.3正式版がリリースされればメイン送信機としても十分活躍出来る物だと思います。 一点だけ残念なのは…今回もまたストラップフックがありません。コレだけはデフォルトで付けて欲しかったです。。。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2019

    Best radio I ever used. I switched from Taranis QX7. Although you need the iRangeX iRX4 lite module and 2.3 nightly builds from OpenTX to use it with your old fleet.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2020

    Kup tę kontrolę po zapoznaniu się z artykułami i filmami z startu w pilotowaniu dronów Freestyle i wyścigach. Wybrałem go ze względu na pojemność połączenia, liczbę kanałów i przycisków. Mam laptopa z Kubuntu i DCL na Steam. Używam symulatora poprzez połączenie sterowania z USB. Jego zachowanie jest bardzo bliskie rzeczywistości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$71.60
    • US$304.91
    • US$215.65
    • US$99.32
    • US$45.03
    • US$79.99
    • US$299.99
    • US$55.99
    • US$52.89
    • US$19.99
    • US$112.30
    • US$70.44
    • US$326.59
    • US$12.69
    • US$30.02
    • US$12.69
    • US$189.99
    • US$39.99