Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2020

    Przysłali mi złą wersję sprzętu! Zamówiłem FCC, a oni wysłali LBT! Poza tym, to ładna sprawa, działa nieszablonowo. Ale to nie ta wersja! I nie można go skierować do FCC z powodu zamknięcia fabryki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    To radio jest bardzo wysokiej jakości. Gimbale są super gładkie. Uwielbiam nowe funkcje protokołu dostępu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Co niesamowity produkt, jakość jest absolutnie genialna i po raz kolejny obsługa Banggood jest w najlepszym wydaniu, dziękuję Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Przybył dobrze spakowany i sprawny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Bardzo dobry produkt w doskonałej osłonie ochronnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Radio dotarło do pracy. Pomimo płacenia za szybką dostawę, dotarła po 30 dniach. Zamówiłem również wersję FCC, ale wysłali mi wersję EU/LBT, napisałem, aby wesprzeć załączenie zdjęcia z radia, ale zamiast rozwiązać zaczęli pytać o wideo testowe, zdjęcia itp. W końcu wolałem rozwiązać sam poprzez oprogramowanie. Podkreślam profesjonalizm FrSky, który odpowiedział natychmiast na mój e-mail.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Nie spodziewałem się tego, że to było w miękkiej walizce, włączając w to gimbal-obrońcy... Podwójny kciuk w górę! Smutne jest jednak, że opis pozostawił mnie bez pojęcia o dwóch rzeczach: baterie (dwie komórki 18650) nie są włączone. Ma to sens, ponieważ są to niebezpieczne towary, które zaburzają transport. System ACCESS NIE obsługuje protokołu ACCST-D8, który jest stosowany we wszystkich setkach czystych zabawek, które mają sklonowany model FrSky-Receiver. Nie mogę zrozumieć, dlaczego firma odcina się od tak wielkiego rynku... Oczywiście, dla poważnego entuzjasty RC, protokół ACESS ma całkiem pewne usprawnienia w utajeniu (jeśli rozmowa o sprzedaży jest prawdziwa...), ale dlaczego nie włączyć starszych protokołów, aby wszystkie aplikacje mogły być nadal używane? Właśnie dlatego w czasach, gdy przez lata trzymałem się nadajnika - nie chciałem wyposażyć całej floty samolotów RC i helikopterów w nowe odbiorniki i takie tam. Oczywiście muszę przemyśleć, jak postępować z moimi dronami... Jeśli chodzi o sam nadajnik, nie ma wiele do powiedzenia: weź go w swoje ręce, a haptycy powiedzą ci, że cieszysz się, że wydałeś pieniądze... Pojawił się z najnowszym oprogramowaniem. (byłoby rozczarowujące, gdyby nie, ponieważ czekałem 2 miesiące na to, aby dostać się do magazynu...) Jedyne co zrobiłem, to uaktualnienie pakietu głosowego - angielski jest niezrozumiały z fabryki... Podobają mi się przyciski i obrotowy-selektor, mają zaskakujące miękkie, ale zdefiniowane i powtarzalne kliknięcie do nich, bez skakania czy opóźnienia. Gimbale są gładkie, a dośrodkowanie jest tuż od fabryki - nie za trudne, ale wciąż pomaga i daje dobre haptyczne sprzężenie. Jeśli chodzi o dostępne kolory, cóż, kiedy masz włączone gogle fpv i tak nie możesz tego zobaczyć, prawda? Jedyny prawdziwy wstyd to antena, nadal kliknięta w obudowę, a nie przykręcona ze złączami. Spodziewałem się, że to uaktualnią, ponieważ to jest coś, co zostało zgłoszone dość szybko po wydaniu pierwszych nadajników... W sumie: szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Dzień dobry, produkt jest doskonały, ale za cenę, która przychodzi do Brazylii, uznałem za absurdalne nie przyjść z ładowarką, nawet dlatego, że wartość jest bardzo niska, wierzę, że gdyby była z ładowarką wraz z zamówieniem sprzedałabyś więcej, Sam kupowałbym inne produkty w sklepie, po tym rozczarowaniu już nie kupuję, bo widziałem kilka filmów na YouTube i wszyscy mówili, że to idzie z ładowarką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Gimbal „Hilo" bez tarcia na nieskończone życie. Wiązany dostęp R9M 2019 dla dalekiego zasięgu z prędkością 900 Mhz. Z RX ota bezproblemowa aktualizacja bezprzewodowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2020

    PULT bardzo klasowe w COFRA P9M z zarysem АНТЕННОЙ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.49
    • US$18.99
    • US$99.32
    • US$31.17
    • US$49.99
    • US$71.60
    • US$114.33
    • US$18.99
    • US$68.13
    • US$20.78
    • US$52.89
    • US$57.74
    • US$53.35
    • US$19.62
    • US$54.27
    • US$68.33
    • US$104.49
    • US$8.07