Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(202)
    • 5 Star(189)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Przesyłka dotarła bardzo szybko, w przeciągu 6 dni. Towar dobrze zapakowany, w stanie kompletnym, nienaruszony. Ogólnie wygląda bardzo dobrze, dobrze się prezentuje, wykonanie i estetyka bardzo dobra. Jeszcze nie testowałem, tak więc o działaniu nie mogę nic powiedzieć. Rzecz godna polecenia. Oby tak dobrze działał jak wygląda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Ottimo radio comando. Ovviamente il paragone con il mio caro e vecchio flysky è improponibile. Ottimo feeling con tasti e leve. Devo imparare a gestire il modulo long range e settarlo al meglio. Aggiornamenti semplici da installare e sito frsky super aggiornato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Radio idealne dla początkujących, trochę hojne w rozmiarze, ale jest dość lekkie, gimbal nie są maksymalnym, ale naprawdę ładne radio.Czasowe dostawy, ale śledzenia nie zawsze wiarygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Wspaniałe sterowanie radiowe znacznie większe niż fsi6x Flysky, ale wiele przełączników Ibt było wyposażonych w taśmę i obudowę do wyładowywania baterii. To zmieni moje życie. Gorąco polecam ten pilot. I ma nadzieję, że spełni swoją reputację w porcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Jestem bardzo zadowolony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Ładny kontroler. Dobra cena i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo ładne radio, QX7 z R9MM jest najlepszą opcją kombo, kompatybilną z wieloma odbiornikami, niesamowitymi joystickami i ogólną jakością produktu. Nowy system baterii Lion jest niesamowity i tak na wschód w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo dobre urządzenie! Tylko 4 gwiazdki do opisu, nie tak dokładnie jak powinno być. W RC jest kontener z 18650!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Paczka dotarła uszkodzona. Pilot nie działa. Rozczarowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 882
    • Ft36 479
    • Ft31 447
    • Ft8 350
    • Ft6 601
    • Ft9 432
    • Ft37 737
    • Ft9 117
    • Ft53 462
    • Ft77 364
    • Ft4 400
    • Ft59 752
    • Ft59 752
    • Ft6 287
    • Ft24 103
    • Ft5 658
    • Ft29 245
    • Ft125 797