Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2020

    Przesyłka w tydzień nadajnik dotarł nietknięty łatwo zrozumieć bardzo piękne estetycznie jest łatwym menu. Polecam tego sprzedającego 🔝💫💫💫💫💫

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Pilot został uszkodzony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Przybył w świetnym stanie! Działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Radio działa dobrze. Lekka mocna funkcja zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Szybka dostawa i wszystko idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Naprawdę dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dobry produkt, wydaje się solidny, działa dobrze. Jeden punkt jest trochę dziwny: jest to zupełnie nowy produkt, ale nie jest wysyłany z najnowszym firmware wewnątrz. Sami musicie zmodernizować nadajnik.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    To świetny nadajnik. Latam cine Whoop, malutkie huop i symulatory na PC. Aktualizacja F była prosta. Kupiłem i zewnętrzny moduł, aby mieć wsparcie accst d8 i d16 i uaktualniłem firmware mojego rx poprzez sport. Wszystko jest tak proste jak promocja na yt. Zmieniłem przepustnicę, nie mają kliknięcia i mniejsze tarcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    /Naprawdę ładne radio. Pierwsze radio jakie miałem z OpenTX i miło mieć więcej kanałów niż wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    produit très proche de la x9 lite, mais avec un boîtier un peu plus gros. les fonctions sont les mêmes a qq boutons près. je suis satisfait.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft187 912
    • Ft13 856
    • Ft149 799
    • Ft94 455
    • Ft90 384
    • Ft57 242
    • Ft9 940
    • Ft31 813
    • Ft2 709
    • Ft19 551
    • Ft23 558
    • Ft3 643
    • Ft22 895
    • Ft32 223
    • Ft96 410
    • Ft105 449
    • Ft180 772
    • Ft6 294