Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2021

    /Szybka depesza. /Radio na górze. Polecam to radio i banggood! Natychmiast otrzymany już w działalności na kilku typach modeli redukcja i fpv.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Przesyłka trwała dłużej niż ostatnio. Przyszło dzisiaj. Pudełko było zapakowane w plastikową torbę. Podczas otwierania plastikowej torby zobaczyłam, że kartonik jest uszkodzony, a po otwarciu opakowania również uszkodzona. Wewnątrz jest OK, ale skontaktuję się z Banggoodem w tej sprawie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Witam wszystko dobrze, produkt jest wewnątrz tego, czego oczekiwałem, tylko, nie przyszedł z odbiornikiem, był stary do kupienia i nie zdawał sobie sprawy, że przychodzi bez odbiornika : sugestia produkt tej świetnej jakości, nie powinien przyjść bez odbiornika, Nawet jeśli jest to najniższy ; spowoduje większe opóźnienie do ussdo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Dziś został dostarczony. Otworzyłem pudełko i byłem zaskoczony. Dobra jakość. Otworzyłem skrzynkę i wyjąłem nadajnik, wow, dobra jakość za pieniądze. Musiałem zmienić kije, latam trybem 1 i to jest tryb 2. Również w środku, elektroniczna elektroniczna wygląda dobrze. Jest z lipo o pojemności 4000 mAh. Jeti... zjedz swoje serce! Niż ja zacząłem. Wszedłem do nowego samolotu, szybowca z aileronami, klapami, silnikiem, windą sterową. W OpenTX zajęło mi to godziny. Nie było to nawet 3 minuty pracy i niż programowano podstawowy. Uwielbiam to! Jest też miło trzymać. Rzecz w tym, że pokrętło z prawej strony jest zbyt płaskie, nie masz prawdziwego uchwytu. Więc muszą zrobić z tego bardziej gumowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Received in good order, after some delay. Radio feels good when holding and ergonomic is very good. I have radio now couple of days and getting around using ETHOS. I can see that in e background OpenTX stile is running. But coming from OpenTX and now using ETHOS on this radio I can see where there are shortcomings especially in Telemetry. Latest ETHOS version 1.0.10 Beta only solved consumption issue, but all the other stuff you could do with OpenTX regarding Telemetry is missing in ETHOS. Conclusion: Frsky wants to go with ETHOS and leave OpenTX with this radio, BUT ETHOS is not developed far enough to compete with OpenTX yet sadly. I hope all issues regarding difference OpenTX-ETHOS will be solved. RADIO: good quality Switches: good Gimbals: good Transport case: good ETHOS: marginal because of telemetry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Prawdopodobnie jedna z najpiękniejszych stacji na rynku. Haptik tak samo pomysłowy....lider nie uruchamia OTX tylko ETHOS. Kupiłem go na sprzęt i jestem tym zachwycony, Kto może żyć z ETHOS powinien uderzyć tutaj. Kocham ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Kompletny zestaw z miękką obudową, uchwytami bocznymi, baterią i kablem USb-c. Dobrze zapakowane i ładnie się zasila. Ulepszy go do najnowszej wersji ETHOS, a następnie testuje go w terenie bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Przybyli przed czasem i w dobrej formie... Kocham Radio teraz muszę kupić trochę odbiorników... Zaoszczędzone dużo z kupna grupowego...Dzięki Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Termin pomiędzy bardzo powolnymi dwoma miesiącami na odbiór zamówienia w Hiszpanii, w przeciwnym razie wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo dobry pilot, bardzo łatwy w aktualizacji. Z drugiej strony, czas dostawy jest raczej powolny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft75 846
    • Ft51 078
    • Ft8 898
    • Ft34 625
    • Ft32 680
    • Ft7 705
    • Ft5 855
    • Ft17 803
    • Ft76 919
    • Ft81 904
    • Ft19 730
    • Ft32 680
    • Ft52 413
    • Ft43 163
    • Ft3 188
    • Ft8 898
    • Ft58 579
    • Ft11 747