Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(238)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(238)
    • 5 Star(235)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Super szybka dostawa. Działa bez zarzutu, może łatwo minąć na EuLBT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Przybyć w krótkim czasie, teraz pozostaje zainstalować je na moich modelach samolotów. Frisky zawsze jest gwarancją 😃.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Nice rx!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Górny odbiornik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Bardzo mały i lekki odbiornik 6 kanałów z pełną telemetrią. Jak widać na zdjęciu, dodałem tulejkę do odbiornika, jest to tak, że dwustronna taśma używana do mocowania odbiornika do modelu może zostać usunięta bez odrywania pokrywy papieru odbiornika. Używam skaple do wycinania otworów w celu uzyskania dostępu do przycisku i gniazdka. Próbowałem uaktualniać odbiornik do najnowszego wydania firmy FrSky i nie działa to ani w wersji LBT, ani w wersji międzynarodowej, robiłem to już wiele razy z innymi odbiornikami jako w Wielkiej Brytanii zawsze starałem się przestrzegać przepisów brytyjskich, Wszystko wydaje się działać w porządku ze starszą wersją firmware.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Tempi di spedizione biblici, ho aspettato un mese prima che spedissero questo articolo, poi e' arrivato in 10gg. Ottima ricevente bivalente sia per droni che per aerei a 6CH senza FC, e 16 in SBUS. Doppia antenna per telemetria con fili decisamente molto piu robusti delle solite antenne FRsky sottilissime. Se non ci fossero i pad gia saldati sarebbe stato meglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Doskonały odbiornik przybył w bardzo krótkim czasie niestety trochę zniszczony w transporcie, ale na szczęście działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2019

    Excellence is only improved by time, when the next generation of improvements becomes the new excellence, I DO NOT KNOW WHAT CAN BE IMPROVED HERE, AS IT IS PERFECT. There was an issue with the delay is stock level, I had to wait, I did moan as we consumers tend to do. But it did actually arrive before its expected delivery date. PLUS IT WAS WORTH THE WAIT. I recommend this the FrSky RX6R to serious modelist for its high quality, usability and mostly range.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Super mały i lekki odbiornik z telemetrią, SBUS, funkcją redundancji i wsadem napięcia analogowego w pełnym zakresie. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Rendben megérkezett. Rendesen becsomagolva, kábelek mellékelve.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 235
    • Ft6 368
    • Ft35 038
    • Ft19 865
    • Ft5 094
    • Ft41 409
    • Ft4 571
    • Ft12 086
    • Ft33 764
    • Ft3 307
    • Ft6 049
    • Ft59 249
    • Ft24 414
    • Ft3 307
    • Ft7 722
    • Ft7 722
    • Ft30 578
    • Ft4 747