Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2819)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(2819)
    • 5 Star(2764)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2018

    The smallest of the FrSky X-Series receivers. Has full telemetry and is F.Port compatible. Inverted S.Port and S.Bus solder-pads are available but really small. The pictures show size comparison between R-XSR, XM+ and XSR-E (XSR-M) receivers.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2018

    receptor Frsky R-Xsr ultra increíble muy pequeño de muy buena calidad y mucha ganancia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Smaller than everything on the market and with full telemetry via smartport. The best.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Zamówione 06.06.2020. Otrzymano 30.07.2020. Rozkaz został namierzony. Pojechałem pociągiem do Polski, a potem transportem na Ukrainę. Produkt pasuje do opisu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    A co z odbiornikami 😀 frsky r-xsr, były one przeglądane bardzo dużo i dla tych, którzy budują quadcoptery i latają nimi wiedzą, że są one bardzo stabilne w sygnału i bardzo lekkie. Dziękuję personelowi Banggod za szybkość w przygotowaniu mojego zamówienia i szybką dostawę 😀💪💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Jest bardzo mały, ale jego cechy są ogromne. Mam go zainstalowany w TYRO79 (3") i HiSKRC 220 (5). Działa świetnie. Mam go w połączeniu z nadajnikiem Taranis QX7S, który również przesyła dane telemetryczne. Świetnie, jeszcze się nie rozczarował. Zdjęcie wykonane jest wraz z odbiornikiem D4R - II dla porównania. Nie latam na długich dystansach, więc nie mogę potwierdzić jego maksymalnego zasięgu, ale czuję się komfortowo w promieniu 500 metrów. Jest bardzo mały, ale jego największe są ważne. Mam go stworzony w TYRO79 (3") i HiSKRC 220 (5). Działa świetnie. Mam go w połączeniu z kontrolerem Taranis QX7S, który dostarcza również dane telemetryczne. To nie ma znaczenia. Na przykład jest zintegrowany z serwerem D4R - II. Nie latam daleko, więc nie mogę sobie pozwolić na maksymalny zasięg, ale idealnie pasuje do 500 m.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Jeśli jesteś na tej stronie, prawdopodobnie już ich użyłeś. Możesz użyć ich w sbus konfiguracjach (co jest jak ja ich używałem w przeszłości) lub możesz wyświetlić różne firmware ze strony fsky i użyć fport. Używam fportu, a telemetria jest taka przydatna! Dron eksplodował w wielką kulę ognia i tylko odbiornik RXSR przeżył. Przypuszczam, że to coś mówi o jego trwałości. Mam gdzieś 10 w pudełku. Są świetnymi odbiornikami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    R-XSR jest bardzo malutkim odbiornikiem pełnym zakresu, który ma dodatkowy bonus za telemetrię. Idealny dla quadów i samolotów, w których zainstalowany jest kontroler lotu. Zadziwiające jest, ile czujników odkryje na płycie FC, informacje mogą być wyświetlane na nadajniku lub za pomocą słyszalnych wiadomości. Obrazek, który załączyłem, pokazuje R-XSR z odbiornikiem S6R i pokazuje, jak mały jest, S6R nie jest dużym odbiornikiem. Czy polecam, tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Od najlepszych odbiorców na rynku, zajęło to trochę czasu, ale otrzymałam wynagrodzenie za dobrą cenę i dobry sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Produkt spełnia specyfikacje techniczne, polecam! Podłączenie do kabla przyłączeniowego jest prawidłowe na zdjęciu 1.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,093
    • Ft33,526
    • Ft18,895
    • Ft5,484
    • Ft30,478
    • Ft5,179
    • Ft1,521
    • Ft4,130
    • Ft2,435
    • Ft8,227
    • Ft21,638
    • Ft5,788
    • Ft56,692
    • Ft16,457
    • Ft4,874
    • Ft5,788
    • Ft53,644
    • Ft82,296