Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-02 06:11:07

    Excelente, melhor radio de todos

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-04 06:04:01

    Rádio lindo e muito resistente.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-13 06:09:11

    As described good seller very happy with it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-29 04:51:09

    Buen embalaje, en las instrucciones dice que incluye la batería, pero me ha llegado sin ella. La emisora se siente buena, con calidad. Si hay diferencia respecto a las otras, sobre todo en el gimbal.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-21 05:57:34

    just unpacked looks beautiful. wrong 220v plug for europe of course but is resolved in no time. now she can charge. and then . we look further at what she can do. thanks to banggood for the good service

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    excellent quality and very good price !

    2019-02-20 07:41:16

    on my problem was the 2 months delay to got it ... very very very long and no tracking info ! very bad point on this buy .... BG customer service is not reactive and they answer all your questions by : "please wait 2 weeks more" ... product is ok !

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    as good as x9d plus

    2019-01-22 00:39:46

    as a fpv fixed wing flyer, I loved my x9d plus but overs the years it just get old :D I'm pretty happy with x10s and they also send a R9 mm module with the controller as a gift. it is a great surprise :D

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    FrSky Horus X10S 16 Channels RC Drone Transmitter Mode 2 MC12plus Gimbal Carbon Fiber Panel

    2019-01-05 16:48:11

    O rádio é um espectáculo só foi pena foi chegar com um interruptor partido devido ao transporte mas a Banggood resolveu de pronto o problema como sempre muito obrigado Banggood

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>