Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3509)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(3509)
    • 5 Star(3376)
    • 4 Star(120)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Paczki dobrze otrzymane w około 1 tygodniu nie ma problemu, ale w przybliżeniu pudełko było już otwarte szkockie cięcie i szczególnie erant Main trochę porysowane, ale poza tym nie jest złe polecam podczas zwracania uwagi Ha takii szczególnie błąd popełniłem nie kupiłem przedziału dla baterii lub baterii, ponieważ Nie mogę nawet umieścić stosu coup jattend mojej następnej paczki

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Bardzo proszę, przyniosłem QX7. działa naprawdę dobrze z moimi mikrosami w trybie D8 lub moimi większymi quadami w D16. Hazard jest płynny i precyzyjny, przełączniki są dobrej jakości i łatwo dostępne, jeśli uszczypniesz lub kciuk. Uruchamianie otwartego Tx, jest łatwe do modyfikowania i konfiguracji. Wydaje się solidne, ale nie za ciężkie i wygląda bardzo przyjemnie dla oka. W sumie solidny i działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Oczywiście, to bardzo frustrujące, że w zestawie nie ma baterii. Ale mnie to nie wystraszyło... Koglokhozed i nawet bez druku 3d się dostało. 1865 li-po dostało się do впритирочку, nic się nie trzęsie. Uczę się latać symulatorem. Wybrałem Taranisa ze względu na jego niezawodność w czasie. Styki nie są już sprężystymi zakładami fabryki. A ceny bardzo niedoceniane, za co oddzielne podziękowania 🙏 nie musiał płacić cła. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Zamów 3.09, wyślij 5.09, przyjdź 11.10 Wersja z lewym patyczkiem bezzwrotnym. Zestaw nie zawiera platformy dla baterii AA. Kabel doładowujący nie jest najbardziej przydatny. Zamówiłam lipo 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Przybywam dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy, co cieszy (zaplanowany 28 listopada, a ja dojeżdżam 18-tego) A radio dobrze, ale jeśli chcesz więcej informacji polecam oglądanie filmów na yt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    🇫🇷 Bonjour, radio qx7 est un excellent produit, facile à prendre en main, assez grande mais agréable. Je vous le recommande. Cependant, à prévoir soit une batterie ou un compartiment a piles. ❌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Wygodny w utrzymaniu podczas lotu, łatwy w obsłudze, szeroka dostępność kanałów. Jeśli jesteś pewien, że chcesz latać z dronami, to radio jest idealne do uruchomienia. Świetny produkt i uczciwa cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Po kilku odroczeniach, radio wreszcie dotarło... Bardzo dobrze zapakowane, karton przyjechał w dobrym stanie. Radio jeszcze nie zapalone, ale raczej zadowolony na pierwszy rzut oka 😉

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Towary są dobrze zapakowane. Są ślady transportu na pudełku. Towar nie sprawdził. Plastik jest ładny. Przyciski są ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Słynne tarani. Przyszedł bez naklejek, baterii i karty pamięci. Biały naprawdę nie pozostawia odcisków (w przeciwieństwie do czarnego), plastik jest przyjemny w dotyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 880
    • Ft34 625
    • Ft5 855
    • Ft101 495
    • Ft32 680
    • Ft14 180
    • Ft92 495
    • Ft91 262
    • Ft3 913
    • Ft101 745
    • Ft4 005
    • Ft56 664
    • Ft5 337
    • Ft20 347
    • Ft12 817
    • Ft39 525
    • Ft61 662
    • Ft2 134