Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3577)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(3577)
    • 5 Star(3435)
    • 4 Star(127)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    🇫🇷 Bonjour, radio qx7 est un excellent produit, facile à prendre en main, assez grande mais agréable. Je vous le recommande. Cependant, à prévoir soit une batterie ou un compartiment a piles. ❌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Ładne radio, mocne w dotyku. Rezystancję gimbalów można zmienić poprzez rozluźnienie śrub wewnątrz radia, które otwiera się poprzez odkręcenie 4 śrub (dużo tostów). W skrócie, güd

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Bardzo dobry pilot zdalnego sterowania. Dostroiłem moduł Crossfire i pilota. Nie są one wliczone w cenę. Powinieneś również zamówić baterię, ponieważ nie jest ona włączona w zakres o

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Taranis przyszedł w 6dni z Hiszpanii na Śląsk. Dostarczył kurier DLS. Czekam aż bateria się naładuje i włączam symulator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Controller feels real good on the movement and performs excellent even if this one is considered to be on the cheaper end of things. It is fragile however and can break if stored incorrectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Szybka wysyłka i dobrze chroniony produkt, brakująca bateria i najlepsza instrukcja obsługi. Myślę, że za 120 euro podręcznik byłby lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Otrzymano trzy dni przed pierwszym dostawą produktu w bardzo dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dobre radio

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo ładny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2022

    Dlaczego nie ma łóżka z baterią?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.54
    • US$114.33
    • US$126.49
    • US$166.64
    • US$57.74
    • US$99.32
    • US$17.24
    • US$72.44
    • US$45.99
    • US$99.99
    • US$11.99
    • US$24.24
    • US$57.49
    • US$68.33
    • US$128.19
    • US$18.99
    • US$107.33
    • US$11.54