Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2631)
  • Obrazy
  • Wideo(20)
  • All Star
    • All Star(2631)
    • 5 Star(2550)
    • 4 Star(67)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Niesamowity produkt, zgodnie z opisem, teraz jeden z najlepszych nadajników Fpv wyścigowych dronów, po prostu myślę, że jedyną rzeczą, której brakuje jest mały kabel do podłączenia radia do komputera. dla reszty 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    To było 25 dolarów droższe i nawet nie było w przypadku baterii, ale na ich stronie pokazuje, co sprzedają z futerałem akumulatora, więc praktycznie mam BEAT! Nigdy więcej!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Pozycja dotarła do mnie wczoraj zamówiona 7 października. 3 listopada przybył. Dobre trzy tygodnie czasu dostawy, nie przetestowałem przedmiotu jeszcze jestem, ale bardzo podekscytowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Czyste opakowanie! (pol.)! Nie ma drzwiczek z pigułkami czekających na użycie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    amei😍😍 só falta testar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo szczęśliwy, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2017

    Q7 feels great in hand. Quality of gimbals and switches is also great. Sound from speaker is perfect (amber sound pack on SD card). Transmitter like this for 120$... Still cant believe... Highly recommend... My review: https://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?2839572-FrSky-Taranis-Q-X7-review-in-progress

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2017

    I'have received this product on the 21st day of the shipping day. More than a week earlier than the estimated time. The packaging is pretty solid and product is safe. The spring in Throttle is disabled right out-of-the box so that I didn't have to open the controller and mod it. This is a kind of sweet gesture from FrSky. There are multiple stickers of FrSky. Till now, No one has said the battery usage time for a set of 6 AA batteries. The first set of batteries lasted for almost a day of simulator (LiftOff). I disabled internal RF since I am using the controller using USB and RF is not required for a Simulator. I'm pretty happy with the product and I will definitely recommend it to my friends

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2017

    This is the best transmitter for quadcopter for max. 100USD It have all futures from X9D Plus . Only Display is smaller and 6 switches instead 8 switches. You need a SD Card for the sound files and 2S Lipo for Power. With the 4in1 Multi Protokoll Module you get to fly all quadcopter. iRangeX IRX4 - https://www.banggood.com/IRangeX-IRX4-2_4G-CC2500-NRF24L01-A7105-CTRF6936-4-IN-1-Multiprotocol-STM32-TX-Module-With-Case-p-1139049.html?p=Z626141688898201505V

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$25.40
    • US$22.99
    • US$215.65
    • US$32.99
    • US$129.90
    • US$12.69
    • US$33.99
    • US$74.99
    • US$79.99
    • US$169.99
    • US$103.49
    • US$21.59
    • US$42.99
    • US$209.99
    • US$21.99
    • US$31.49
    • US$172.49