Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    jest bardzo łatwy w użyciu... Wygląda świetnie i myślę, że będzie działać bardzo dobrze... Zamówiłam go w CZ i przyjechała do Austrii w ciągu 3 dni!!! Moduł idealnie pasuje do Fatshark V6

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • KrisAmp
    PH
    04/01/2021

    Zajęło prawie miesiąc, aby dostać się do Filipin ze względu na kolor nie był dostępny. Ale obsługa klienta była bardzo pomocna, ale po tym, jak poprosiłem o zmianę koloru. Zamontowałem je na moim Fatshark postawa V5, idealnie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Działa świetnie. Jedna rzecz Kiedy wkładasz gogle do torby, wiatrak naciska z boku, zauważyłem, że nie obraca się na metalowej tarczy i zaczął się kręcić głośno, więc wyciągnął go trochę bardziej i spokojnie działa normalnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ładne opakowanie, wysokiej jakości materiały i szybka dostawa, co może być lepsze... Nie mogę się doczekać, aby przetestować gogle na moim cyfrowym Fpv przez adapter

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Jestem bardziej niż zachwycony, dostawa z CZ!! Absolutny top, który mogę tylko polecić. Dostarczenie w ciągu 3 dni roboczych....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Brakuje do wypróbowania wszystkiego ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Najlepszy moduł, nie próbowałem, ale wygląda słodko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobre opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Całkiem dobry odbiór i idealnie pasuje do gogli! Całkowita satysfakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Bardzo dobry RTX

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 269
    • Ft3 295
    • Ft4 813
    • Ft104 652
    • Ft6 924
    • Ft3 265
    • Ft40 778
    • Ft3 805
    • Ft11 425
    • Ft8 654
    • Ft84 156
    • Ft165 821
    • Ft77 961
    • Ft1 649
    • Ft5 191
    • Ft10 387
    • Ft185 615
    • Ft54 026