Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(844)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(844)
    • 5 Star(829)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Bardzo kompletne opakowanie, niestety nie udało mi się go jeszcze zamontować, ale uważam, że jakość liszajer nie musi być już wykazywana. Jest to mój pierwszy model w formacie mini, mam inne maszynki w mikro i nano, że jestem super szczęśliwy w porównaniu do innych marek, które posiadam w tym przedziale cenowym. To też pierwszy, który posiadam w 21 mm. Jest przeznaczony dla 5-calowego rajdowca. Wrócę, by zdać raport o tej kamerze, jeśli testy nie będą jednoznaczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Mam kamerę. Упакованно jest świetny. To tak, jakbyś otwierał iPhone'a. Kijek weryfikacji autentyczności jest obecny. Autentyczność się zgadza. Wszystko, czego potrzebujesz w zestawie jest obecne. Wygląda wspaniale, nie umieściłem go jeszcze na quadcopter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Lepiej niż się spodziewałem! Bardzo dobry aparat i jeden z najtańszych dostępnych! Mam zamiar kupić więcej jak tylko jest w promocji ponownie, kupiłem tylko dwa za 1 samolot i 1 drona, ale już chcę zastąpić mój zmęczony HS1177 nowym Razer Mini

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Nie jest to najlepszy model Foxeera, ale jakość jest zawsze bardzo wysoka i po kilku minutach lotu trudno zauważyć różnicę w jakości w porównaniu z droższymi modelami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Szczerze, nie możesz pójść źle z Foxeerem. Byłem pod wrażeniem jakości budowy i prezentacji, poza jakością obrazu (która oczywiście spełnia standardy Foxeera). Utajenie kamery jest świetne i na pewno nie będzie wąskie gardło, jeśli chodzi o całkowitą latencję lub konfigurację fpv. W polu, jest również dołączony kontroler pięciu przycisków, który pozwala zmienić ustawienia do preferencji, nie testowałem ustawień, ponieważ byłem całkiem zadowolony z ustawień domyślnych, ale wkrótce sprawdzę, co ustawienia mają do zaoferowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Aparat został dostarczony szybko, usługowy pakiet e. Produkt pasuje do opisu. Jest zapakowany w pudełko z pianką. Tam jest zapinacz. Naklejka jako prezent. Doradzam temu sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • zexfoox
    FR
    30/05/2021

    Element pasuje do opisu instalowanego na X-borealu 260 i jest idealny szybka dostawa dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Wszystko idealne, produkt wygląda świetnie, nadal musi być zainstalowany... Bardzo krótki czas dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Szybka dostawa, wysoka jakość, dzięki sprzedawcy, w rzeczywistości jeszcze nie sprawdzone!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Poziom jakości jest brutalny w porównaniu do innych kamer. Dotarcie do mojego domu zajęło 4 dni. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 330
    • Ft14 975
    • Ft3 574
    • Ft6 805
    • Ft6 186
    • Ft5 567
    • Ft13 533
    • Ft14 975
    • Ft11 571
    • Ft8 507
    • Ft15 316
    • Ft2 720
    • Ft10 890
    • Ft6 186
    • Ft7 390
    • Ft21 103
    • Ft21 041
    • Ft40 228