Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(249)
    • 5 Star(241)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Doskonała antena. Jest wysoka, ale bardzo mała i składana. Zauważyłem znacznie lepszą wydajność stulejki, być może dlatego, że trzyma się z dala od głowy i sygnał nie jest zablokowany. Wygodne również złącze pod kątem 90°

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    szybka dostawa, swietny produkt, pasuje idealnie i jakosc obrazu jest super czysta, polecam, i jestem bardzo zadowolony, czekam jeszcze na inne anteny z foxera, w komplecie musi odbierac obraz idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Kochając to na pewno zamówię ponownie. Od teraz będę zamawiał tylko z Banggood. Jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    To jest wielki Omni! To dramatycznie poprawiło link wideo w moim zdradzieckim ogrodzie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Używam go na skrzyżowaniach 04x, 25 mW za trzema betonowymi płytami, prawie nie było zakłóceń. Podobało mi się, że noga jest długa, nie blokuje odbioru, jeśli z tobą latasz. Jeśli lecisz z samochodu, to spoczywa na suficie))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Działa dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ta antena, dzięki swojej długiej nodze, powinna rozwiązać problem z cieniowaniem głowy. Jeszcze nie testował, powinno być ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Otrzymałem produkt dobrze i użyję go dla każdego z gogli e800dm. Myślę, że powinniśmy spróbować dowiedzieć się, jak to jest skuteczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Doskonała antena, próbowałem dzisiaj na moich goglach i ma bardzo dobry odbiór 😀💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Szybka dostawa, źle zapakowana w plastikową torbę, wystarczy na antenę. Działa dobrze, jakość jak zwykle od Foxeera!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 291
    • Ft8 325
    • Ft4 540
    • Ft8 325
    • Ft7 188
    • Ft6 811
    • Ft4 159
    • Ft16 385
    • Ft6 811
    • Ft23 468
    • Ft9 459
    • Ft7 863
    • Ft9 243
    • Ft7 834
    • Ft6 126
    • Ft183 220
    • Ft39 328
    • Ft33 756