Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Bardzo dobra jakość. Proponuję nie mieć modelu kamery na szybie, ponieważ jest on kompatybilny z kilkoma modelami tej samej linii - więc na korpusie kamery znajduje się jeden napis, a na drugim szkle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Idealnie. To jest wymagane. Przybyłeś idealnie i wyprzedzając plan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Fotga Premium LCD Panel Chroniący szkło Dla Nikon D3200 jest bardzo dobrym szkłem, sugerowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    Good product at good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2018

    Un prodotto molto comodo, che ho ordinato più volte, protegge lo schermo della macchina fotografica in modo perfetto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2016

    Il prodotto è ottimo, è la , si adatta perfettamente alla nikon d3200. Lo schermo resta nitido e non da problemi nella visione dello stesso. Consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2016

    Good for my Nikon D3200

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2016

    Arrives in perfect shape, wrapped up nicely. Arrival is a bit late, took 30 days to arrive but it doesn't matter to me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2016

    Description could mention that the glass is fitted and put in place through a frame sticker (already part of item) that glues it over the black frame of the original LCD. But a perfect fit with a cristal clear glass. Although the item has D3200 written on it, it also fits into D3300 so I guess this reference can be misguiding. Maybe not using any at all IMO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$130.85
    • US$40.41
    • US$14.69
    • US$9.79
    • US$8.07
    • US$8.88
    • US$69.29
    • US$20.45
    • US$12.69
    • US$10.50
    • US$44.90
    • US$7.45
    • US$18.51
    • US$24.95
    • US$8.07