Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Testuję go od 3 tygodni i to jeden z najlepszych projektorów, jakich testowałem i używałem. To był naprawdę dobry zakup. Posiada wiele funkcji i wiele ciekawych opcji konfiguracji. A jego dźwięk i wsparcie 4k są niesamowite. To jest naprawdę warte kupienia. Aby dowiedzieć się więcej, obejrzyj recenzję na moim kanale Coisas Projeeks O Link, aby uzyskać pełne poczucie mocy tego projektora.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Chcę wyjaśnić, dlaczego ten produkt nie daje 5 gwiazdek jest spektakularny. Idziemy z negatywnymi punktami. Jest to całkowicie chiński produkt, więc kabel jest wyposażony w nieeuropejską wtyczkę, a polecenia są w języku chińskim, chociaż można je zmodyfikować na angielski. Oznacza to, że pomimo posiadania Android TV jest chiński, więc należy szukać urządzenia europejskiego, lub Apple TV lub Chromecast. Nie ma też wejścia antenowego. Usuwając to, produkt jest doskonały. Jakość i jasność obrazu, nieco nasycona, ale zmodyfikowana. Nienaganny dźwięk kompatybilny z Dolby i Dts I pochodzi z LG pf1000u, który uważam za fantastyczny, ale jest to kolejny poziom. W porównaniu do projektora Xiaomi ma 100 lumenów więcej jasności, w zamian za utratę portu HDMI, ma 2 zamiast 3 z Xiaomi. Przy okazji, ta marka jest z Xiaomi, więc produkty są braćmi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    To jest po prostu idealne! Zdumiewająca jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobrze!!! Podoba mi się, wysokiej rozdzielczości i silny projektor światła, może być używany do rana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dobrze: bardzo jasne, bardzo nasycone kolory. W porównaniu z moim starym bardzo ostry obraz (1080). Brzmi nieźle, cicha fanka. Skupienie regulowane. Niewielkie wymiary ogólne. Zły: brak 4k, brak HDR lub nie jest kompatybilny. Inne wiązki można umieścić nieco bliżej ściany. Niektóre błędy oprogramowania, tylko chiński kabel zasilający włączone. Nie ma Google Play (ang.). Ale bardzo dobra jasność...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    SPECTULAR, projektor laserowy w tak niskiej cenie, a przy tej jakości jest coś, czego nie można przegapić! Kupiłem go razem z panelem, prawdziwa uczta dla oczu https://youtu.be/luSZNgVhHvA https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-VS3-ALR-Black-Projector-Screen-4K-UHD-Anti-Light-Reflection-100-Inch-Ultra-Narrow-Frame-High-Brightness-Compatible-for-All-UST-Laser-Projector-Beamer-for-XIAOMI-FENGMI-WEMAX-p-1856270.html?p=5V111325944142015098&cur_warehouse=PL&ID=0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dostarczono mnie ponad miesiąc po moim zamówieniu z powodu braku. Wyśmienity projektor. Jakość jest po prostu imponująca. Doskonała jasność i kontrast. Jedynym minusem jest to, że nie jest to wersja globalna, więc nie ma francuskiego. Tylko chiński i angielski. Mam nadzieję, że aktualizacja pozwoli na użycie go w języku francuskim. Podobnie fengOS nie jest bardzo intuicyjny w porównaniu z Android TV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Doskonały obraz... ale zły dla gry... czas reakcji zbyt niski

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    die Fernbedienung funktioniert nicht richtig mehrere Menüs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Jeden z najlepszych projektorów, jakie kiedykolwiek testowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.19
    • US$109.99
    • US$1,079.99
    • US$1,301.29
    • US$145.99
    • US$53.89
    • US$285.99
    • US$114.99
    • US$699.99
    • US$145.99
    • US$699.99
    • US$194.99
    • US$113.99
    • US$98.99
    • US$219.99
    • US$186.99
    • US$299.99
    • US$35.99