Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Testuję go od 3 tygodni i to jeden z najlepszych projektorów, jakich testowałem i używałem. To był naprawdę dobry zakup. Posiada wiele funkcji i wiele ciekawych opcji konfiguracji. A jego dźwięk i wsparcie 4k są niesamowite. To jest naprawdę warte kupienia. Aby dowiedzieć się więcej, obejrzyj recenzję na moim kanale Coisas Projeeks O Link, aby uzyskać pełne poczucie mocy tego projektora.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Chcę wyjaśnić, dlaczego ten produkt nie daje 5 gwiazdek jest spektakularny. Idziemy z negatywnymi punktami. Jest to całkowicie chiński produkt, więc kabel jest wyposażony w nieeuropejską wtyczkę, a polecenia są w języku chińskim, chociaż można je zmodyfikować na angielski. Oznacza to, że pomimo posiadania Android TV jest chiński, więc należy szukać urządzenia europejskiego, lub Apple TV lub Chromecast. Nie ma też wejścia antenowego. Usuwając to, produkt jest doskonały. Jakość i jasność obrazu, nieco nasycona, ale zmodyfikowana. Nienaganny dźwięk kompatybilny z Dolby i Dts I pochodzi z LG pf1000u, który uważam za fantastyczny, ale jest to kolejny poziom. W porównaniu do projektora Xiaomi ma 100 lumenów więcej jasności, w zamian za utratę portu HDMI, ma 2 zamiast 3 z Xiaomi. Przy okazji, ta marka jest z Xiaomi, więc produkty są braćmi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Doskonały projektor, przekroczył moje oczekiwania, nawet nie używam własnego ekranu do tego, zamierzam wyprodukować mobilny unikalny dla niego i soundbar, którego będę używać razem,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    To jest po prostu idealne! Zdumiewająca jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobrze!!! Podoba mi się, wysokiej rozdzielczości i silny projektor światła, może być używany do rana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    I cannot get the screen straight for nothing. I've tried everything but it looks like it'd the display it's. you can see a slight bulge to the right. no straight lines to the right and it shows in movies and shows. I've tried everything from zooming in to keystone but I can't get that right side straight! please I need help or I'm sending it back. I really like this projector but NO STRIGHT LINES is a no!!!! especially if this is in my living room!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Witam, otrzymałem produkt. Wysyłka jest bardzo szybka. Ale właśnie przetestowałem, że jest 60 cm od podłogi i 60 cm od ściany obraz jest trochę rozmyty pomimo pełnego ustawienia ostrości? Problem z maszyną czy pozycjonowaniem? Dziękuję, że mnie pani zaprosiła Witam, otrzymałem produkt. Wysyłka jest bardzo szybka. Właśnie skończyłem i 60cm od podłogi i 60cm od ściany obraz jest trochę rozmazany, odsłaniając ostrość, która jest ustawiona na całość? Nie wiem, czy to problem z maszyną, czy poważny problem. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dobrze: bardzo jasne, bardzo nasycone kolory. W porównaniu z moim starym bardzo ostry obraz (1080). Brzmi nieźle, cicha fanka. Skupienie regulowane. Niewielkie wymiary ogólne. Zły: brak 4k, brak HDR lub nie jest kompatybilny. Inne wiązki można umieścić nieco bliżej ściany. Niektóre błędy oprogramowania, tylko chiński kabel zasilający włączone. Nie ma Google Play (ang.). Ale bardzo dobra jasność...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Kilka spowalniania obraz. Poproś o duży mebel, aby mieć dużą przekątną. Uchwała jest dobra. Brak jasności dla filmów dziennych, ale więcej niż wystarczająco do oglądania programów telewizyjnych. Bardzo cichy wentylator i dobry system nagłośnienia. Tańsze niż konkurencja. Najlepszy stosunek jakości do ceny chwili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    SPECTULAR, projektor laserowy w tak niskiej cenie, a przy tej jakości jest coś, czego nie można przegapić! Kupiłem go razem z panelem, prawdziwa uczta dla oczu https://youtu.be/luSZNgVhHvA https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-VS3-ALR-Black-Projector-Screen-4K-UHD-Anti-Light-Reflection-100-Inch-Ultra-Narrow-Frame-High-Brightness-Compatible-for-All-UST-Laser-Projector-Beamer-for-XIAOMI-FENGMI-WEMAX-p-1856270.html?p=5V111325944142015098&cur_warehouse=PL&ID=0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$209.99
    • US$1,649.99
    • US$159.99
    • US$94.99
    • US$265.99
    • US$2,386.24
    • US$1,589.99
    • US$289.99
    • US$196.99
    • US$265.99
    • US$92.99
    • US$1,809.99
    • US$155.99
    • US$545.99
    • US$2,559.99
    • US$749.99
    • US$23.09