Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(256)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(256)
    • 5 Star(230)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2020

    Przybył bardzo dobrze zapakowany, artykuł dotarł bez żadnych anomalii, przetestowany i działa doskonale, polecam wszystkim, za cenę można znaleźć to doskonały sprzęt.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Pakiet idealny 🔝 Terminowa dostawa ⌚ Klon Nokii 3320 📱 Wężowa gra zawiera 🐍 Przyjmij 2 karty sim 1 kartę sd Bateria wytrzyma dużo czasu, aktualizuję przegląd po kilku miesiącach użytkowania. Zdejmowana bateria 🔋

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Cześć, zamówiłem 9 września, dostarczone 15 października, wszystko w porządku jak opisano. Mogło być lepiej zapakowane, opakowanie pogniecione, towary w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    To wartość dla pieniędzy. Świetny telefon do zwykłego użytku. Wykonuje swoją pracę. Jest nie do pobicia za cenę. Akumulator ma bardzo długi żywotność.Ma dobrą jakość budowy i stabilny system!Jestem z niego zadowolony. Szybka dostawa, wszystko w porządku. Telefon jest świetny. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Produkt przybył szybko i zintegrowany. Bardzo dobry z zewnętrznym pudełkiem ochronnym. Komórka została przetestowana i działa doskonale, bardzo dobry i tani produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Urządzenie wydaje się być dobre, ale ładowarka nie działa i nie wydaje się być tej samej marki, co nie ma logo NOKIA. Na razie mi się to podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 18 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Dobra, ale nie ma włoskiego języka. Autor: Yashi

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Naprawdę dobrze, że czuję się, jakbym cofnął się 20 lat. Jedynym negatywnym punktem jest to, że nie ma języka francuskiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Może nawet nazwę Nokii, ale bez cienia wątpliwości jest to tania kopia. Musiałam przywrócić system, a potem wiesz. Dokończ wszystko, co może wyglądać jak Nokia. W skrócie, nie kupuj tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,823
    • Ft14,809
    • Ft8,388
    • Ft11,962
    • Ft21,534
    • Ft9,569
    • Ft7,788
    • Ft22,016
    • Ft15,918
    • Ft9,911
    • Ft3,614
    • Ft11,881
    • Ft13,193
    • Ft55,606
    • Ft12,065
    • Ft20,484
    • Ft12,636
    • Ft124,311