Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale wydaje mi się w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Doskonała jakość produktu. Super super doskonały, warto jestem bardzo zadowolony i zachwycony tym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    I already received mine. But why this one is little loose from that side? (I encircled) Is it normal?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wiem, że go nie ma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    la máscara es muy buena! tiene una excelente terminación y es muy cómoda, el único problema que tuve es que compré el combo 7 en 1 y no me vinieron todos los filtros, solo llegaron 2 😔

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Wygląda i czuje się dobrze. Żadnego dziwnego zapachu. Zamawiam bez filtrów. Radziłoby zamówić z ponieważ dodany wzrost jest połowa zakupu oddzielnie prowadzone sam kupić go lokalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Wyprawa była bardzo powolna. Z drugiej strony maska i góra...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    παρέλαβα σήμερα την μάσκα και πραγματικα έχει απίστευτη εφαρμογή. μπράβο σας για ακόμη μια φορά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 061
    • Ft5 094
    • Ft1 590
    • Ft2 864
    • Ft4 138
    • Ft6 049
    • Ft4 775
    • Ft1 590
    • Ft2 864
    • Ft5 476
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft4 160
    • Ft6 049
    • Ft4 043
    • Ft7 356
    • Ft6 986