Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Na części, paczka jest w torbie, bez pudełka? Puknijmy się w małe pudełko. Węgiel jest typowy dla klonów Gwiezdnych Wojen i jest montowany jak? Żadnych instrukcji, ale rurka jest twoją odpowiedzią. Kotwica dla DJ'a jest bezwartościowa, potrzebujesz trójwymiarowego kawałka. A przede wszystkim śruby, ale ten z kamerą? Nie przychodzą i ma 12mmm2... Dobra rzecz jest taka, że jest łatwy w montażu i 5 mm nogi i wygląda wytrzymały, zobaczymy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Do Spb za 20 dni. Wygląda na to, że wszystko jest w porządku, węgiel nie jest brudny. Wszystko ustawione jak w opisie. Lepiej wydrukować pod gopro. Plastikowe śruby są lepiej ustawione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dobrze wygląda rama i przyzwoita jakość za świetną cenę. Jest o połowę tańszy od oryginału. Tak jest klonem ramki edycji specjalnej Lumenier Jhonnyfpv. Zamieściłem filmik z budowy kadru na youtube. Możesz to sprawdzić, wyszukując FonsterGPV 296 na youtube

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Grubość ramienia od 5cm do małego 6cm byłby lepszy. Następnym razem będę wiedział lepiej. Poza tym, wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    I used it to convert iFlight Nazgul 5 v1 to digital fpv. the size of the frame was almost the same so there was no need to desolder engines, the wires ware enough lenght.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo ładna rama, sztywna, dużo dystansu w środku, podwójny stos, naprawdę dobrze wyglądająca rama.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Tym razem jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Super ramka 7" dobrze zrobiona po prawej oryginał 5" jest porównanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Ładna rama i wytrzymała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Błędne informacje o wysyłce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$34.49
    • US$39.10
    • US$46.19
    • US$93.67
    • US$56.34
    • US$122.42
    • US$56.58
    • US$53.31
    • US$92.39
    • US$85.53
    • US$37.02
    • US$34.64
    • US$39.26
    • US$88.99
    • US$45.10
    • US$84.99
    • US$11.49