Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2022

    Otrzymane w dobrym porządku i dobrze zapakowane jak na zdjęciach. Opakowanie zapewnia dobry sposób na przechowywanie przedmiotów. Jest to duże i czuje się wysokiej jakości zestaw. Pasuje niezwykle łatwo na plac torowy i jest niezwykle dokładny. Ma proste zastosowanie i skutecznie wykonuje to zadanie. Przedmiot otrzymał bardzo dobrą recenzję na temat „Chiny Narzędzia" i na podstawie mojego doświadczenia dobrze go uzasadnia. Dla powtarzalnych cięć i dla każdego dokładnego cięcia jest to absolutna okazja. Bez zastrzeżeń polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Product is package very well and all looks to be in order and of good quality. Rules Marking are clear. The rails are different reds and have different finishes guess possible from 2 batches doesn't change the functionality but worth a mention.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Produkt otrzymany w idealnym stanie i we wskazanym terminie. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    przedmiot otrzymany i spełnia moje oczekiwania. dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Otrzymałem złącza T toru do szyny prowadzącej w doskonałym opakowaniu i w bardzo dobrym stanie. Te złącza są wykonane z pięknej jakości aluminium z satysfakcjonującym wykończeniem. Jest to więc 5 gwiazdek dla jakości produktu, jak również dla opakowania. Dostawa z GLS jest bez zarzutu. Jestem zadowolony z mojego zakupu, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Ładny zestaw. naprawdę dobrze zapakowany do dostawy, i otrzymany w Kanadzie szybko. Prowadnice przedłużające są proste, a produkcja szyn i przystanków przez Fonson jest najwyższej klasy. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Szybkie przetwarzanie zamówień i szybka dostawa. Produkt jest dobrze zbudowany i wytrzymały. Pakowanie jest dobre do wysyłki, a dostawa była w rozsądnym czasie. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    fantastic product, arrived before estimated delivery date, product packaging was more than sufficient, quality of the product is much better than expected and super accurate. highly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Odebrałem wiele opakowań z Banggood, ale to było najgorsze opakowanie w historii! Jeden koniec był rozerwany i luźno zwisał z końca. Nie otworzyłem jej, ale z uwagi na to, jak źle było w opakowaniu, jestem pewien, że brakuje części.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Dobra jakość produktu. Skala może być głębsza, ale jest akustralna. Tylko, że ten kolor... Chciałbym mieć czarny dla ecxample dla lepszego kontrastu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$12.69
    • US$345.33
    • US$20.89
    • US$72.75
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$103.99
    • US$65.99
    • US$45.99
    • US$99.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$109.99
    • US$109.99
    • US$26.99
    • US$55.99
    • US$89.99