Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(101)
    • 5 Gwiazda(96)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2022

    Otrzymane w dobrym porządku i dobrze zapakowane jak na zdjęciach. Opakowanie zapewnia dobry sposób na przechowywanie przedmiotów. Jest to duże i czuje się wysokiej jakości zestaw. Pasuje niezwykle łatwo na plac torowy i jest niezwykle dokładny. Ma proste zastosowanie i skutecznie wykonuje to zadanie. Przedmiot otrzymał bardzo dobrą recenzję na temat „Chiny Narzędzia" i na podstawie mojego doświadczenia dobrze go uzasadnia. Dla powtarzalnych cięć i dla każdego dokładnego cięcia jest to absolutna okazja. Bez zastrzeżeń polecam ten produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2024

    Ten narzędzie jest tak dobre, jak opisuje to Dennis z Hooked On Wood. Popełnił błąd przy łączeniu dwóch głównych długości - dokręcił dwie specjalne śruby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2024

    It's worth the price, works really well to make consistent repeatable cut, I install it in my makita track saw. Things I dislike is the knurled knob, I've changed it to better one since it's too small and uncomfortable to tighten or loosen. The scale also not that good because it's etched on the groove so there's a possibility of parallax mistake when read it. I add sticky 13mm scale for better reading and better contrast too. Things I like, it's straight forward. Easy to use, easy to install, and easy to calibrate. More importantly it's accurate and square. For the price I'll give it 5 stars

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2023

    Świetne narzędzie, możliwe do dopasowania na torze tso z pewnym szczypaniem. W tej cenie, idź po to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2023

    Dobrze zapakowane. Szybka wysyłka Bardzo dobre wykonanie i jakość Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Prowadnice te docierają zgodnie z opisem i w odpowiednim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    przedmiot otrzymany i spełnia moje oczekiwania. dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Produkt otrzymany w idealnym stanie i we wskazanym terminie. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2022

    Produkty otrzymane zgodnie z opisem i w dobrym opakowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Product is package very well and all looks to be in order and of good quality. Rules Marking are clear. The rails are different reds and have different finishes guess possible from 2 batches doesn't change the functionality but worth a mention.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$11.99
    • US$29.99
    • US$175.99
    • US$9.99
    • US$35.99
    • US$18.99
    • US$5.99
    • US$185.99
    • US$22.99
    • US$58.99
    • US$99.99
    • US$32.99
    • US$98.99
    • US$13.99
    • US$4.99
    • US$155.99
    • US$9.99