Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2022

    Prawdopodobnie najlepsza cena jakościowa na rynku. Kompatybilne szyny, Festool i inne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    W porządku, w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Otrzymałem zamówienie w idealnym stanie, doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Bardzo dobrej jakości, solidny i sztywny produkt. Dobra jakość metalu i doskonałe wykończenie. Dobre opakowanie nie jest wcale uszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Idealnie pasuje do mojego taniego, markowego toru „Lumberjack". Jeszcze jej nie używałem, ale biorąc pod uwagę, że jest idealna, nie widzę powodu, żeby nie była na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Zgodnie z opisem. Dobrze obrabiane aluminium, dobrze wykonane, pakowane w szczelne pudełko kartonowe, doskonałe. Dziękuję i dziękuję Banggood. Jestem bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Prosimy o sprawdzenie dostawy na właściwy adres. Nie mogę go nigdzie znaleźć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Bardzo szybka dostawa. Produkt jest dobrze wykonany. Z przyjemnością je polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Mój drugi najlepszy zakup z Banggood, całkowicie warte swojej ceny, jeśli używasz piły torowej działa świetnie z moim Makita utwór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Nie namierzyłem mojego toru Makita. Musiałem usunąć materiał z talerza, żeby się do niego zakleić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.72
    • US$24.99
    • US$62.94
    • US$12.69
    • US$20.89
    • US$45.99
    • US$49.99
    • US$103.99
    • US$99.99
    • US$23.99
    • US$65.99
    • US$14.99
    • US$109.99
    • US$49.99
    • US$19.99
    • US$55.99
    • US$26.99
    • US$47.99