Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2022

    Świetna skrzynia, całkiem strzeżona. Zmierzyłem je wszystkie pakimetrem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    Bardzo dobrze i precyzyjnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Bardzo ładne, dobrze zapakowane w plastikową obudowę, solidne aluminiowe kawałki. Dokładność w licznikach. Problem w tym, że brakuje części 0,5 mm. Czy Banggood może wysłać mi brakującą część? W takim razie będę ci wdzięczny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Rozmiar grawerowanego bloku 25x50x100 jest zły. Rzeczywiste grawerowanie mówi 25x25x100. Oooops.Ile zostało wyprodukowanych w ten sposób? Kiedy powstaje nowa, poprawna partia, chciałbym, aby otrzymać poprawną dla mojego zestawu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Imponujące. solidna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2022

    Długo czekałem na Metric. Było wiele wersji imperialnych, ale teraz cieszę się, że je mam. Są one bardzo dobrej jakości i dokładne w mocnym przypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Świetny produkt, dobra jakość i dokładność. Moim jedynym krytykiem jest to, że etykieta bloku 25x50x100 jest nieprawidłowa, mówi 25x25x100.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Pierwszy blok w 1/2mm jest 6,5mm, więc nie można mierzyć niczego na 1/2m poniżej 6mm, ale do obróbki drewna, to nie jest ważne. Mimo to, byłoby miło mieć blok 1/2mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2022

    Niezwykle dobrze wykonany i dokładny produkt. Ładnie zapakowane i bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2022

    Co za wspaniały kunszt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$84.30
    • US$24.99
    • US$239.99
    • US$157.49
    • US$42.72
    • US$35.99
    • US$249.99
    • US$49.99
    • US$36.49
    • US$99.99
    • US$69.99
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$275.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$99.99