Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2022

    Bardzo ładne, dobrze zapakowane w plastikową obudowę, solidne aluminiowe kawałki. Dokładność w licznikach. Problem w tym, że brakuje części 0,5 mm. Czy Banggood może wysłać mi brakującą część? W takim razie będę ci wdzięczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Rozmiar grawerowanego bloku 25x50x100 jest zły. Rzeczywiste grawerowanie mówi 25x25x100. Oooops.Ile zostało wyprodukowanych w ten sposób? Kiedy powstaje nowa, poprawna partia, chciałbym, aby otrzymać poprawną dla mojego zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Świetny produkt, dobra jakość i dokładność. Moim jedynym krytykiem jest to, że etykieta bloku 25x50x100 jest nieprawidłowa, mówi 25x25x100.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    Brakuje mi grubości klina 0,5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Prawda jest taka, że zaskoczyło mnie to bardzo przyjemnie. Obudowa ma odpowiedni rozmiar i wszystkie części są idealnie umieszczone w otworze. Pomiary są poprawne, w niektórych przypadkach znalazłem setną milimetra zmienności, ale jest to coś naprawdę anegdotycznego. Tylko brakuje kawałka pół milimetra, żeby było idealnie. Nie rozumiem też, dlaczego jest 6,5 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Doskonałe usługi, otrzymałem te narzędzia z dużym wyprzedzeniem. Mam nadzieję pracować z nimi jak najszybciej, opierając się na tutoriali świata DIY wielkich stolarzy. To są piękne narzędzia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Pomiar wszystkich części, świetny wynik, odchylenie w maksymalnie 1 do 100, tak mało znaczące w obróbce drewna. Dziękuję, naprawdę odpowiada reklamie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Gratuluję bardzo ładnej jakości konstrukcji tych bloków pomiarowych, które będą służyć mi w pracy z drewna i metalu. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Bardzo zadowolony z mojego zamówienia jest moje pierwsze zamówienie z tej firmy i będę ich używać ponownie dzięki 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Przybył braku 2mm bar, ale po komunikacji ze sprzedawcą wysłano część zastępczą 2mm. W sumie to bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$14.99
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$103.99
    • US$29.99
    • US$19.54
    • US$19.99
    • US$26.99
    • US$24.99