Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2022

    Doskonała lampa EDC, naprawdę nano to mini latarka, nigdy wcześniej nie widziałam tak małej latarki tego rozmiaru, w plecaku jest lampka, bateria, kabel USB i zapasowy O-ring. optyczny reflektor AR, reflektor PO, 6 Natężenia oświetlenia: Światło księżyca, Niska, _ średni, Wysoki, Turbo, proszę, Nie, nie, nie. Osobiście uwielbiam te małe latarki, to jest dobrej jakości produkcji, klips kieszonkowy nie jest dwukierunkowy, ale jest zainstalowany po prawej stronie, aby umieścić go na czapce, w razie potrzeby. Plecy nie są namagnesowane, ale dla mnie to nie przeszkadza. Latarka jest wodoodporna! ( Ipx 8 ) (ang.) Polecam ten mini latarka, to latarka jest idealnym prezentem, jeśli chcesz zaoferować bardzo oryginalne mikro latarki, które zadowoli wszystkich, którzy kochają światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    compare to the size and light output from this tiny flashlight, i must say not bad. very useful to have as a backup flashlight. bought it at a good price. no regret to have it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Wielka latarka, mała i mocna. Materiały też są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Eine kleine aber gut verarbeitete EDC Lampe... Guter Durchschnitt. Versand sehr schnell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Trochę mniej niż 525 lumenów, ale nadal bardzo jasne, promień jest ładny i dość zalany, biorąc pod uwagę koralikowy obiektyw. Podoba mi się światło, ale byłoby jeszcze lepiej, gdyby był tam punkt zaczepienia do kluczy. Oto moja pełna recenzja na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lCURTdEl92g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    Produkt jest zgodny z opisem. Wielkości dwupalcowych paliczek. Dobrze przemyślane tryby. Jasność jest naprawdę jaśniejsza niż analogi w tym rozmiarze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Küçük dev. Değişik aydınlatma ve ışık ikaz modlarıyla harika bir el feneri. Ayrıca kargo çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Teşekkür ederim..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Drugi zakup tego produktu. Naprawdę świetne dla EDC. Polecam! To jest mały rozmiar, 500 Jasność powyżej lumenu jest najwyższa. Kupiłem go i to był świetny interes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    コンパクトサイズで帽子のつばに付けても違和感無く使えてとても便利です。本当にEDCとして最適なライトですね!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Cieszę się, że przyszedł wcześniej niż się spodziewałem.Nie było problemu z produktem, i jak się spodziewałem, był bardzo mały i podobał mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.69
    • US$94.95
    • US$7.99
    • US$15.99
    • US$14.69
    • US$45.70
    • US$11.99
    • US$129.95
    • US$65.49
    • US$12.99