Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(360)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(360)
    • 5 Star(306)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Naprawdę dobre stoiska z laptopami. Wykonane z aluminium, istnieją 3 punkty, w których można dostosować kąt nóg lub stołu laptopa. Jest z uchwytem na myszy (nie używam). Świetnie działa podczas siedzenia na sofie lub w łóżku. Nawet lepiej jest, gdy mogę podnieść go do pełnej wysokości i wykonać trochę pracy stojąc. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    It does the job, but it is difficult to remind the settings in every angle. Is is difficult to feel safe in some soft surfaces, like in a sofa, but it does work well in bed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dobry produkt, przydatny jako podstawka na laptopa lub uchwyt na klawiaturę, idealny do gier telewizyjnych lub korzystania z aplikacji inteligentnych TV, solidna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    bonito y practico

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    Świetny stołek... Dobrej jakości materiały, przyjemne w dotyku! Obsługuje 15 calowy laptop bardzo dobrze! I bardzo wszechstronna... Naprawdę mi się podoba!!! Dzięki, banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2017

    Быстрая доставка. Ещё не испытывал но на вид должно быть всё в порядке. Fast shipping. I have not experienced it yet but everything should be in order.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2017

    Очень удобный столик. Легко регулируется под любое необходимое положение. Качество сборки достойное. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2017

    It's flexible, adaptable and maneuverable but not the sturdiest of supports. It works for me.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2019

    good Product and Thanks Banggood.com

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2017

    good table for price stable and stand good only the mice stand is not the good as you can get but overall is good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 005
    • Ft17 836
    • Ft12 962
    • Ft12 739
    • Ft8 407
    • Ft7 961
    • Ft9 554
    • Ft10 509
    • Ft16 817
    • Ft8 598
    • Ft17 868
    • Ft8 598
    • Ft5 954
    • Ft22 296
    • Ft13 376
    • Ft5 412
    • Ft9 554
    • Ft18 473