Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(987)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(987)
    • 5 Star(930)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Wszystko przyjechało zgodnie z reklamą. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Towar został wysłany prawie miesiąc później. Jednak paczka dotarła do Ryazan w ciągu 10 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Ta plastikowa echa tandety

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Myślałem, że będzie większy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    Доставка 20 дней. Стойка поставляется в разобранном виде. Винты в комплекте. собирается быстро, надежно. Фиксация в двух положениях жесткая, прочная. Отличная стойrа для GPS!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Серьезно? камера за почти 4к. рублей упакована всего в пакетик и коробочку, вероятность повреждения при отправке очень высока. В комплекте нет инструкции, нет даже ссылки на нее. Надеюсь качество передачи видео и записи будет на высоте и очень надеюсь, что ни чего при транспортировке не повредилось. Экономить на упаковке не стоит.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2018

    This is the most versatile item, primary used with GPS modules, but you can attach cameras, modules, receivers and everything you want. the shaft are carbon, and the rest are plastic, need to be glued. The plastic top mount its not the best quality, thin and from different material from the base, but its OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2017

    This item is light weight and good solution for mounting GPS - compass on my 280 quad. Base is made of some kind of plastic material, so I would expect that it will eventually broke if I have hard crash. Stem isn't fixable by itself, so i used industrial grade glue for mobile phones to be sure that it will stay in place. Overall, good product, and I will buy some more for backup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2019

    За свои деньги отличное складное решение для крепления GPS модуля на раме дрона. Из минусов люфт в нижнем креплении.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2018

    this mount is usable , too much of plastic qualities, have to figure out how to fix the stick, I just used hot glue on stick ends before putting into holes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 466
    • Ft3 064
    • Ft33 190
    • Ft5 746
    • Ft2 679
    • Ft3 064
    • Ft3 445
    • Ft4 644
    • Ft6 898
    • Ft2 669
    • Ft21 908
    • Ft9 580
    • Ft32 201
    • Ft6 303
    • Ft6 131
    • Ft4 597
    • Ft22 900
    • Ft55 098