Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    καλή μάσκα καί μέ θήκη κάμερας. Περίμενα μία καλύτερη συσκευασία .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Bardzo ładny i piękny produkt...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Nice mask! Thanx Bangood. Ποιοτική κατασκευή, αναμένω να την δοκιμάσω στην θάλασσα και σύντομα. Τη συνιστώ ως αγορά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Nie mogę się doczekać cieplejszej pogody, więc mogę spróbować. Wyglądają na dobrze wykonane i pasują. Cieszę się, że mają przywiązanie do mojego GoPro. Dziękuję, Banggood. Gary, Tasmania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Produkt wygląda dobrze i jest dobrej jakości, jeszcze do wypróbowania w Oceanie, ale pewien, że będzie świetny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    It seems it is a good quality product. I haven't tested it yet but I hope it works as described and it continues working correctly. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Nie miałem jeszcze okazji użyć w lokalnym basenie z powodu brytyjskich zasad zamknięcia. Nadzieja do wykorzystania na następne wakacje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Nie byłem jeszcze na Hawajach, żeby tego wypróbować z powodu wirusa COVID-19, kwarantann i zamknięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Nie testowany, ale wygląda na dobrą jakość. Mam nadzieję, że nie ma wycieku wody po użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Super, dokładnie tak jak to zostało opisane, kocham to o wiele bardziej niż ten stary typ z rurką w ustach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft67,287
    • Ft3,272
    • Ft190,554
    • Ft70,265
    • Ft2,954
    • Ft6,845
    • Ft119,095
    • Ft16,075
    • Ft9,823
    • Ft39,895