Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2018

    With a wide and soft light source, my work will progress steadily. It is a wonderful desk light which is kind to the eyes. I recommend it to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    excelente!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Doskonała lampa do dokładnego oświetlenia obszaru roboczego elektroniki, a także możliwość poruszania się lub usunięcia go po zakończeniu lub regulacji wysokości w zależności od obserwowanych obiektów. Dobry materiał i dobry system do zainstalowania i użytkowania, ma bardzo przydatny przełącznik, który pozwala zmienić oświetlenie (biały, gorący, mieszany), jego intensywność i włączenie / wyłączenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Super jakość w cenie działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2018

    Very nice lamp for a very attractive price. unfortunately it is delivered with a US plug USB Adapter but i can live with that. One thing i noticed is that the lamp is always off after power comes up so it is not possible to control it remotely. one alwas need to switch it on in the lamp itself. But still a good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Idealna, regulowana lampa biurkowa, z 3 rodzajem zakresu światła. Działa dobrze, ale wysłali tylko z amerykańskim adapterem mocy, bez europejskiego konwertera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Ładny & trwały z dostatecznym oświetleniem. Jeśli mam skomentować coś negatywnego, to że górna część, która trzyma lampę, nie ma jednego ruchu, aby być bardziej konvinient. Ogólnie dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    I received the lamp in about 10 days, which is really fast considering it came from China. The quality is really good, superb luminosity and easy to install. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Doskonały produkt. Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Niestety tylko zasilacz USA w cenie, ale w przeciwnym razie sprawia, że to bardzo jasne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$21.99
    • US$13.85
    • US$15.99
    • US$25.19
    • US$10.38
    • US$74.99
    • US$26.99
    • US$19.99
    • US$99.99
    • US$18.88
    • US$19.99
    • US$27.99
    • US$32.88
    • US$10.50
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$18.99